=(

Är sjukt frustrerad, får ingen feedback på min rapport för ex-jobbet. Vilket innebär att jag inte har någon aning om vad som är rätt och vad jag helt och hållet själv kan ha hittat på...
Och imorgon börjar farmakologin så nu kommer jag att har den också samtidigt som jag ska försöka få mitt arbete läst!
Det ska vara inne på fredag så det är ju några dagar kvar men jag tycker att jag borde få det lläst utan att behöva hetsa. Tar man sig an ex-jobbare får man faktiskt göra det hela vägen.
Nä jag är faktiskt lite lessen...

Söndag

Melodifestivalen var ju minst sagt oväntad. Där satt vi och tittade och var nästan 100 på att måns eller EMD skulle vinna och ge sverige ännu en nära sista plats i eurovision, men tji fick vi. Men jag är inte bitter tror för en gång skull att vi kanske kan ha en chans. Vi har ju försökt så många gånger med pop-låtar och det går ju inte hem för fem öre hos öststaterna.
Men en operasångerska som ser måttligt läskig ut kan ju faktiskt gå =)

Har Varit hos pappa idag för att fira lilla farmor som har fyllt 88 år. Hon var faktiskt ganska så lugn, jag behövde inte svara på vad jag skulle bli 200 gånger. Dagen firades med kakor, kaffe och prinsesstårta. mumsigt.

Imorgon är det dags för sista veckan på lab, ska ta med mig datorn och skriva som en galning. Har ett utkast till en inledning klar och hoppas att Hans inte kommar att såga den helt.

Nu blir det lite tv och sen sängen för imorgon är det ju måndag och då får man gå upp tidigt..

Snart är det slut

Nu är mitt labarbete på BMC snart slut och det är både kul och tråkigt på samma sätt. Det ska ju bli kul att börja läsa kurser igen och träffa en massa kursare, samtidigt känns det tråkigt för att man vill ju gärna slutföra det projekt man har börjat, vi har ju bara gjort en liten del i ett väldigt stort projekt.
Känner mig lite stressad eftersom att jag inte har börjat skriva än men jag har ju ingen annan än mig själv att skylla för det finns ju inget som hindrat mig att från att börja tidigare men det löser sig alltid.
Imorgon ska vi förhoppningsvis göra det allra sista. Vi ska gå till Bo och få hjälp med att fota våra fina snitt vi har gjort av våra musnjurar.
Ska ta med datorn till jobb imorgon så har man ju sen inget annat val än att sätta sig och börja skriva eller läsa de sista artiklarna. Jag intalar ju mig själv att det kommer att gå ganska så fort när man väl börjar skriva.

För att avsluta med nått kul så är här några bilder från balen...resten vet ni var de ligger (facebook!!)







Bal

Igår var det bal på grand hotel. Mysigt och väldigt fancy. Jag och PM hamnade mitt emot varandra på middagen och vi fick båda väldigt trevliga personer till bordet. Maten var himla god, speciellt efterrätten som var en pistage och kaffetryffel på nötbotten med grädde och karameliserade kaffebönor mums =) till förrätt var det lax och till huvudrätt ren. Det var en massa tal av människor man inte hade någon aning vilka dom var. Nya och gamla hedersledamöter, en ny ledamöt kände man igen nämligen Robert Gustavsson, japp han var där iklädd frack och allt. Kan ju säga att jag och Karin (PMs bordsdam) var såå nära att starta en konversation med honom efter middagen men vi var lite för fega....kan  ju säga att om vi hade tagit en snaps till hade vi nog gjort det :P

Dansen kom igång lite sent så bandet höll inte på så länge vilket var lite tråkigt för man hann inte dans då mycket. Men det tog vi igen på sexan. Jag danasde tills mina fötter nästan dog helt. Så när jag och PM bestämde oss för att börja traska hemmåt vid 5 gick jag barfota så mycket det gick, det var väldigt kallt men det gick.
Det var väldigt roligt att gå på bal utan att känna så många, man träffar så mycket nya och trevliga människor om man inte har en liten grupp som man umgås med hela tiden.

Dagen har passerat i en liten dimma, var lite bakis när jag vaknade vid halv 1 men inte är man pigg för det, tänkte att jag skulle leta lite efter kurser i england men det gick inte så bra. Jag och Emelie köpte thaimat och åt kaka men glass istället. Är sjuk trött men måste vara vaken ett litet tag till annars lär man väl vakna pigg mitt i natten..

Snappisbalen

Efter många om och men bestämde jag och Emelie oss för att gå på eftersläppet till krischans bal. Jag tog på mig att fixa mat eftersom att Emelie var tvungen att jobba. Det blev mammas kycklinggratäng med timjag, champinjoner och paprika. Emelie och Stefan kom vid 7, då var hon fin och omgjord i balklänning och hekla köret. Kan ju säga att jag kände mig ganska så skabbig i mina jeans. Men det blev det senare ändrig på.

Efter en flaska vin och en seger i kampen mellan kvinna och man var det dags att göra sig snygg. Klänning, smink och smycken åkte på och vi kom fram till af-borgen vid 12 och var hur snygga som helst :P

Sen dansade vi loss hela natten. Först började vi med vanlig kasedans där jag först fick dansa med en kille som helt och hållet improviserade så det gällde att hänga med. Så mycket som jag fick snurra då har jag inte snurrat på länge. Efter andra dansen med honom var det nästan så att man var smått illamående. Men som mamma skulle sagt, bara han kan hålla bra. Och det kunde han så man ska väl inte klaga.

Efter nattamat som var kycklingklubba, potatissallad med en öl och en snaps började ett jazzband spela. Jag och Emelie höll oss där inne resten av kvällen och dansade med den som ville. Blev man inte uppbjuden fick man ju själv bjuda upp =)
Faktiskt väldigt kul att gå på en bal där man inte känner så många för då träffar man så grymt mycket nytt folk.

När klockan närmade sig 5 var vi ganska nöjda och man kände att snart kommer föterna att börja protestera på riktigt så då tog vi en liten nattvandring hem.

En väldigt rolig kväll. På lördag är det VGs bal. hoppas att den blir lika rolig.
 

RSS 2.0