Tandlös!

Har varit på ett besök i helsingborg idag för att besöka tandläkaren och få reda på hur mina tänder mådde. Jag hade som tur var inga hål. Det som var lite speciellt var att när han fyllde i ett formulär som försäkringskassan om hur mina tänder var så slutade det med att jag stod som tandlös, för tydligen så kan man inte ha några tänder utan att någon gång ha haft hål vilket jag tycker är helt sjukt...för jag har faktiskt aldrig haft några hål.
Men sen kom vi fram till att man kunde fylla i att jag har dragit ut några tänder och vips så hade jag tänder igen och slapp vara registrerad som en tandlös 22 åring. Det är en spännande regering vi har som har bestämt att det ska vara på detta viset.
Det som var positivt var ju att det blev ett billigt besök eftersom att vi nu får bidrag så allt detta roliga gick bara på 410 kr =D och så fick jag ett paket plackers också =)

Efter att jag varit så duktig och inte haft några hål (bara lite tandsten) tyckte jag att jag förtjänade lite shopping så det blev en ny stickad klänning, ett skärp och strumpor. Hade jag inte bestämt att jag skulle ta tåget hem 10 över 4 hade jag kanske haft med mig ett par nya stövlar också.

Att åka tåg är ganska så kul, jag brukar roa mig med att titta på folket som sitter runt om så nu när jag åkte hem tror jag att hon som satt bredvid mig jobbade som landskapsarkitekt för hela vägen från helsingborg till lund ritade hon olika typer av vattendrag i ett litet block.
Hon som satt mitt emot var troligtvis svenskalärare för hon satt och läste en bokrecension skev en massa och ibland såg hon bedrövad ut skakade på huvudet ringade in något ord och skrev igen. Tror inte att den personen som skrivit fick så bra betyg...

Det är tur att man kan roa sig själv ibland =)


Nu ska blodet flyta!

HAr precis kommit hem från en hel dag på labb, men det var lite roligt för att vi fick labba på vårt eget blod :P så det första vi gjorde var att gå iväg hela flocken till sjukhuset för att få två rör av blod med oss tillbaka =)
Jag visste jju redan vilket blodgrupp jag hade sså det var inte så spännande, men imorgon ska vi kolla om vi har antikroppar mot mjölk i blodet...spännande värre.

Våra små bebisar mår bra, Skugga är lite mesigare än Gördis men vi ska sakta men säkert tämja dom till att tycka om oss :P

Tillökning!

Här är våra nya bebisar =) det blev ingen kissekatt men nästan och eftersom det är flickor kan dom varken heta runar elller börje :P så det fick bli Gördis och skugga, gissa vilket namn som jag valt ;)



Gördis är den ljusa ruffsiga och skugga är den andra släta =)
Det är fritt fram att komma och hälsa på oss =D

Tillökning?

Har idag ägnat nästan all min lediga tid åt att skriva labrapporter det tog mycket längre tid än förväntat så nu har jag bestämt mig för att inte skriva dem dagen innan de ska lämnas in.
Imorgon kommer mitt piano hit så vi hoppas att det går in igenom dörrren ;) det som är lite jobbigt är att de kommer redan kvart över 7 imorgon bitti så det blir till att gå upp i ottan.

Snart väntas eventuell en tillökning i familjen =)

För stora fötter eller för smala vader?

Idag hade jag tänkt att jag skulle tokhoppa men linda och lina men det blev minsann inte så mycket med det. Kom hem med en klänning för 149 från gina lite halvt frustrerande eftersom att jag hittade ett par supersnygga stövlar som jag inte kunde köpa för att dom var för stora i skaftet så antingen har jag för smala vader eller för stora fötter.
Sen hittade jag också en jättefin jacka men ena storkelen var för kort i ärmarna och i den större såg jag ut som om jag var med barn. Det är inte lätt, varför hittar man massor med saker man vill ha när man inte har pengar och inget när man bestämt sig för att handla.

Så nu sitter jag hemma i soffan och tittar på cops :P mår inte alls bra. Mår illa och har huvudvärk hoppas att jag inte fått influensa eller nått annat skit för då kanske jag har smittat er alla ;)

Mina armar

Mina armar är som gele...har tränat yoga och ni som inte tror att ett yogapass kan vara jobbigt har hur fel som helst!!!
Idag har jag spenderat halva dagen på labbet, det stog på schemat att vi skulle vara där till ett men vi kom inte därifrån förrän halv tre för att dom har schemalagt för lite tid. Vi var inte långsamma eller gjorde fel, det var bara omöjligt att hinna med allt. Så då hade man heller ingen mat med sig så vi hade en kvarts paus på hela dagen. Snacka om att man var konstig i huvudet när man kom hem, imorgon ska vi labba igen men då ska jag ha med mig mat, sen är det bakning på krischan =)

Borde plugga, tror att boken är bra ska kanske läsa lite innan jag somnar om det går..annars får det bli till helgen min helg börjar ju redan på torsdag så då finns det tid.

Vill köpa skor..har begär ;)

Tredje gången.

Alla våra planer föll igår, eller inte alla, vi tog oss ut från sparta och fram till hallands. Men sen hade tydligen novischerna "bokat" nationen så vi kom inte in, och inte på någon anna iheller. Fick även med oss en konstig britt som kom ner från våningen över. Han var helkass på svenska, det han var bra på var däremot att mobba vårt språk. Vi drog sen hem till oss för lite efterfest men det blev mest sitta i soffan och snacka, alltså fransmän är inte bra på engelska man ska vara glad om man förstår hälften. Sen när folket skulle gå försökte den udda britten sno cyklar, ja det finns många konstiga människor.  Hoppas att det lugnat sig fram till nästa vecka för jag vill verkligen ut och dansa!!!! tredje gången gillt hoppas vi på.

Har skaffat mig en ny telefon =) och den är såååå fin, nu har jag och linda syskontelefoner :P

Funk

Nu har tre dagar av den nya kursen gått, det känns som om vi har gått mycket längre än tre dagar för det var ju ingen mjukstart precis. 9-4, 8-4 och 9-4 så man är ganska trött i huvudet nu. Men imorgon är det en ledig dag, känner jag mig duktig så KANSKE jag ska läsa lite i boken....
Det är faktiskt roligt att läsa om de små rackarna som ser till att vi inte dör av influensan och sånt. Ska även göra ett pricktest på oss själva =) haha kan man ha någon bättre försökskanin än sin labbpartner?

Har varit och tränat idag, vågade mig på att prova funk det var kul men gud vad man var förvirrad i början gick bara runder som en yr höna i salen. Men till slutet rättade det till sig så jag kanske vågar mig dit fler gånger.

RSS 2.0