Idag mår jag bra.

Idag mår jag hur bra som helst fast det var kräftskiva igår =) Idag ska jag njuta av den sista dagen på lovet för imorgon är det tillbaka till skolan och böckerna, men det ska faktiskt bli ganska kul förutom att man måste gå upp så tidigt. Jag var ju som en död fisk imorse och då var klockan halv 10, hur ska jag klara att gå upp imorgon??

Ska gå och se Arn idag, i eftermiddag, det var 100 år sen jag var på bio mitt på dagen men nu måste ju allt läggas om ;)

Kärlek.

Skor och kamera

Nu har vi skaffat oss en kamera så nu ska allting dokumenteras så bli inte förvånade om det dyker upp bilder lite här och där, har bestämt att jag nu ska bli en liten mini paparazzi med start imorgon på kräftskivan. Köpte även till en idiotförsäkring vilket inte är så dumt när man är student. Den täcker allt utom stöld med nästan ingen självrisk. Känns bra för då kan man ha med den på fester utan att bli paranoid över att någon ska spilla på den =)

Lägger in bild till mamma och alla andra som vill se mina nya skor som jag ska ha när vi ska på bröllop, köpte skor istället för en ny klänning ;)



Fina va? Ska ha träning här hemma så att jag kan gå i dom utan att mina fötter dör, för dom är ganska så höga...

Kärlek.

Nykterist javisst!

Skulle igentligen till helsingborg idag för att umgås med malin, men med tanke på hur hårt det blev igår är jag nog inte kapabel till att åka tåg. Men malin som är så söt och snäll kommer hit istället så att vi kan träffas. Mår faktiskt lite bättre nu men jag ska fan bli nykterist nu, för kvällen är inte värd dagen efter...

Kärlek

Ösregn

Ösregn!! jag är så trött på detta regnande, det är tydligen det väderet som finns speciellt här i lund. Det regnar hela tiden och jag tycker inte det är roligt alls. Jag kan inte minnas att det regnade så mycket i Helsingborg men det är kanske något man förtränger.

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin fö den första utekvällen på länge, vi ska träffas i Linda korridorskök för lite förfest för att sedan skaka de små lurviga på VGs. Tro nu inte att det bara blir vi två nejdå vi ska ha med oss pojkar också. PM följer med helt frivilligt och sen ska Mike (Lindas nya bundis) och hans kompis också med så vi kommer att klara oss bra =)

Ska läsa lite till innan duschen kallar

Kärlek.

Sandra

Idag har jag träffat min kära Sandra, det var så längesen vi sågs sist men det kändes som om det var igår fast vi hade ju en del uppdateringar att dela med oss av. Efter att ha gått fram och tillbaka på stan ett antal gånger hamnade vi på Ebbas för en fika och en massa skitsnack ;) Choklad och körsbärstårta, en cappucino och en kopp kaffe till blev det där. Det var så längesen jag fickade där men det såg likadant ut som det alltid har gjort.

Min man har också varit duktig idag och tagit hand om huset, städat och tvättat =) han är duktig han ska snart fixa lite mat känner att jag måste äta något mer än kaka :P
Imorgon blir det party nu är nationerna öppna igen :D

Kärlek.

Stan II

Sitter i soffan och gör lite vuxensaker som betala räkningar vilket inte är så kul, det är framför allt dyrt. Men nu är det gjort så nu kommer det inte flar på en månad. Har varit en sväng i stan med linda och tittat på telefoner och kamera så nu ska vi bara komma fram till vilket som är billigast så sen blir det shopping. Nu är mina fötter lessna så nu ska jag stanna is offan tills det ska lagas mat :)

Kärlek.

Skor

Idag är jag hemma ensam för Pm är på fest i malmö och sen skulle han ner till festivalen och titta på ett band som bara skriker hela tiden så jag kände mig inte för lockad att följa med....
Igår var Linda här och vi drack vin och pratade skit vilket var mycket trevligt. Jag är så glad över att vi har hittat tillbaka till varandra igen hade nästan glömt hur kul vi kunde ha =)

Idag har jag och PM varit på Nova och shoppat lite till, jag köpte en rosa tröja och ett par super läckra skor =D har faktiskt inte handlat skor på hela sommaren så jag tyckte att jag kunde unna mig ett par. Så ikväll ska jag bara sitta hemma i soffan och titta på tv. Ska kanske lägga lte pussel också för sen ska vi vara i helsingborg hela helgen för lilla ida har ju blivit 20 så nu ska det firas på alla håll =)

Kärlek.

Shopping

Har precis kommit hem från helsinborg och en shoppingtur tillsammans med Lina, mycket kul även fast än jag inte handlade så mycket men jag provade massor =)
Lina handlade mycket mer, en massa fina saker. sen gick vi och åt sushi och glass så nu när jag väl är hemma i lund igen är jag mätt och nöjd. Men vem vet snart blir man ju sugen på att handla lite mer, man kan ju inte ha för mycket pengar på kontot ;)

Kärlek.

Bodies

Då var denna måndagen förbi och jag har inte varit på jobbet. Det känns ganska så konstigt när man har kommit in i att jobba, men nu ska jag vara hur aktiv som helst och hinna med mycket. Ner en sväng till malmö imorgon för att handla presenter lite till mig själv och gå en säng på festivalen =)

I helgen var vi på utställningen bodies i köpenhamn. Den var huuuur bra som helst, väldigt intressant och kul att se hur allt ser ut på riktigt, då det är riktigt människor som ställs ut. Jag gillade speciellt den avdelningen där magtarmkanalen visades. Efter förra kursen är ag tydligen lite hemligt förtjust i det där med tarmar, är ju så spännande.
Råder verkligen folk att gå och titta på den, det är inte alls äckligt =)

Idag har vi äntligen varit och handlat ordentligt på city gross, är så sjukt trött på att handla på ica, dom har inte allt och det de har är mycket dyrare än någon annan stanns. men vad gör man om man inte har bil. Kan ju inte direkt cykla och handla tro mig jag har provat.

kärlek.

Kladdig kaka

Imorgon är det sista dagen på jobbet för denna sommaren. hoppas ju på att jag får komma tillbaka nästa år. Dessa 7 veckorna har faktiskt gått fort och idag bjöd jag på kladdkaka som jag själv hade handlat på oj =)
Nu ska jag packa alla de 1000 saker som ligger här på golvet hos mamma för att imorgon direkt efter jobbet åka hem till Lund igen och träffa tjejerna.
Lilla lovisa ska ju lämna sverige för att tillbringa ett år i calefornien vet inte riktigt hur vi ska klara oss utan henne ända fram till jul...

Kärlek

2 dagar

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet sen blir det lite semester ska bli skönt =) om vi har tur är inte restresorna så dyra så då kanske vi sticker iväg på en liten kärleksemester ;)
Imorgon blir det nog lite simning med ida sen kanske jag ska baka något till fikat imorgon eller handla något på brunnen vi får se.

Kärlek.

Bättre sent än aldrig

Hejsan alla. Vet att det var ett tag sen sist men det är inte bara mitt fel ;) Grannarna var ju så smarta att de grävde av ledningarna så helt plötsligt var vi utan både telefon och internet. Snacka om att man känner sig isolerad då, hade jag inte haft mobilen vet jag inte hur det hade gått.

Det händer ju inte heller något speciellt spännande i mitt liv just nu jag bara jobbar, och när man väl kommer hem vill man sova. Men nu är det bara en vecka till sen blir det två veckor ledigt innan skolan börjar igen. Denna helgen kommer att spenderas i lund, kanske lite i malmö ska nog piska PM och hans familj i bowling =)
Imorgon kommer nog lina, björn, saranda och kasnke julle ner hit så att vi kan ägna oss åt favoritaktiviteten nämligen bygga pussel. Kanske att det slinker ner lite vin också, man vet ju aldrig.

Nä nu ska jag göra morotsoppa men jag lovar att bli bättre på att uppdater =)

Kärlek.

RSS 2.0