Skola imorgon.

Detta teknikens under. Ida har köpt en dator och nu fungerar den inte alla har suttit med den i flera timmar både idag och igår, fick nästan ingen tid över till att vara med min pojke han var fast vid den :P
Men han är så duktig som hjälper alla.
Älskar dig =)

Imorgon börjar skolan, både skoj och jobbigt. måste börja gå up tidigt, plugga och sånt jobbigt, men å andra sidan ska det bli skoj att träffa alla.

Hoppas bara att min bok hinner komma innan vi ska börja plugga på allvar.

Kärlek.

Are you unforgiven too??

Hihi nu har jag gjort av med ännu mer pengar. Får sluta snart det är bra att skolan börjar för då har man inte tid med sånt.
Men idag har jag faktiskt inte handlat några kläder utan bara saker jag behöver.
Köpte 4 böcker på rea så att jag har något att sysselsätta mig med på tåget till skolan, så nu har jag så att jag klara mig ett tag i alla fall.
Sen var jag också på apoteket och köpte det mesta som dom har mot finnar för nu jävlar är det krig, och det kriget ska jag vinna!!!

I´m the one who wait for you, are you unforgiven too...

Sätt sprätt på en miljon.

Igår var jag och Alexandra ute på Väla för att göra av med lönen :P Det blev mycket kläder för alla höstkläder har kommit in nu. Det är ju något som är positivt med denna höst som vi har haft nu i tre månader.

Idag är det i alla fall lite bättre väder så snart ska jag cykla ner till stan och göra en massa vettiga saker. Läman in skor för omklackning och gå på apoteket. Sen är det möjligt att det blir lite shopping till för Alexandra kommer ner efter jobb och vi verkar ha dåligt inflytande på varanda när det kommer till att inte slösa ;)
Men det är bara roligt.

Kärlek.

Nej, jag har inte färgat håret.

Idag har jag och Mamma varit på Familia och shoppat (Anders fick handla på city gross) På ca en timme lyckades mamma handla ett par jeans och två på leggings. Jag lyckades handla tre nagellack och en brun skinnjacka som det var 70% rea på :D

Sen var det födelsedagsfika för Ida som nu har blivit 19 år :P Farmor var där och hon frågade nog 30 gånger om jag hade färgat håret för hon kände inte igen mig (jag har inte färgat håret) och sen 20 gånger om jag skulle bli vetrinär (jag pluggar molekylärbiologi). Det är inte lätt att bli gammal.

Are you going to Scarborugh fair..

Den långa färden

Idag var det dags för den stora flytten. Jag och Alexandra tog hennes bil och körde ner till malmö för att hjälpa lilla malin med att flytta in i sin egna lägenhet.
Det var jobbigare än vad vi båda hade tänkt oss. För allt skulle flyttas ut från hennes syster som bor på tredje våningen i ett hus utan hiss och sen upp till malins lägenhet som ligger på fjärde våningen utan hiss.
Har nog inte slitit så mycket på länge, för det var inga lätta saker, bl.a en sängstomme, sängen, stor tv, bokhylla och en byrå från IKEA där lådorna inte gick att ta ut vilket innebar att den vägde hur mycket som helst.
Så TVn och byrån orkade vi inte bära upp själv utan tvingade malin att ragga på några av hennes nya grannar som då hjälpe oss tre svaga tjejer ;)

Efter denna väldigt avancerade flytt så var vi alla väldigt möra. Vi lämnade malin med hennes lådor och körde hem till helsingborg igen. Där soffan och en dusch väntade.
När vi sen hade återhämtat oss blev det ännu en bilfärd fast denna gången ut i Ekeby till Emma och en liten fest. Mycket trevligt folk, jag kände ingen av dom men det är alltid kul att träffa nya människor, och framför allt Emmas lilla Kevin som är 9 månader. Gulligare unge får man leta efter så grymt söt och social. Han kunde vara hos vem som helst och brydde sig inte om det.
Nästan så att man bli lite sugen själv men det får nog vänta ett tag till.

Johan och Johanna träffade varandra och vips var Amor framme och sköt sin röda pil,
sen lova dom att aldrig skilda vägar vandra upp på livets gröna och solbelysta stig..

Exit

Har haft en myskväll med mamma och Anders idag. massa mat på Big Buddha där är så grymt gott, man äter alldelse för mycket tills man är grymt mätt. Sen kan man äta lite till bara på ren vilja =)

Nu är det godis framför TVn, tittar på en film som heter Exit, hyrde den bara för att Mads Mikkelsen är med. Mamma tycker han är så snygg :P

Finns det någon som har en skrinda??

Idag har lönen kommit :D Det är alltid skoj men nu får man ju passa på att betala alla räkningar och skulder man lyckats dra på sig under sommaren vilket är minder kul.

Igår var jag och pojken duktiga, vi lagade väldigt avancerad mat, det gick bra även om ingen hade gjort det innan och gott blev det med =)
Kyclingfilé med ädelost inlindad i bacon med kantarellrisotto *mumma*
Men det tog grymt lång tid att göra så det var tur att vi hade lite tortelini och korv över så att man överlevde :P

Var också en vända nere på Malmöfestivalen det var inget speciellt har blivit grymt lite. Men det fanns massor med mat så det blev langos och munkar, väldigt hälsosamt. Så nu har man fyllt kvoten av härdade fetter för ungefär en månad.
Imorgon ska jag hjälpa Malin att flytta till hennes nya lägenhet. Det blir bara vi två så det ska bli spännande att se hur det ska gå, vi får börja tidigt så att vi blir klara innan midnatt ;)
Men vi kommer att lösa det malin, vi har ju superkrafter funkar det inte får vi ragga upp en skrinda :P

Din byst är full med rock'n'roll och håret lyser blont....

Sorry

Har nu tillbringat två dagar med min älskling och imorgon åker jag till lund. Det blir ganska mycket nu när ingen av oss jobbar men sen när skolan börjar får vi nog dra tillbaka lite på det ;P

Igår var vi och såg Simpson the movie, den är så grymt bra. Jag bara älskar Homer, tror att vi alla har en liten homer i oss som bara vill komma fram. Gör bara vad som faller honom in och struntar blankt i konsekvenserna som det ger.

Spiderpig, spiderpig do whatever  a spiderpig does, swing a web nov he can´t he´s a pig.
Look out he´s a spiderpig.....

Idag har vi varit en rnda på Väla. Det ¨är alltid kul, cykling dit och sen shopping. Jag fick mest fönstershoppa för lönen kommer ju inte förrän på fredag men PM köpte ett par grymt snygga skor. ME LIKE SHOES!

Förlåt en miljon gånger älskling, det var inte meningen :P

Kärlek.

Stal en bit av mig.

Har varit på landet idag, nämmligen i Vallåkra för att titta på bilar på vallåkraträffen. Mycket spännande, har aldrig varit där innan utan detta var första året.
Lina, Björn, jag och Linas småbrödrar begav oss ut på landet. Vi kom dit ganska så sent vilket ledde till att vi slapp betala inträde. Gött som fan där sparade man 140 :- så det kunde inte börjat bättre.

Massor med mäktiga bilar, man visste inte riktigt var man skulle börja. Vissa var ju så kryddade att man undrar om dom går att köra med utan att bli repade.
Jag och Lina hittade tre bilar som stal en del av våra hjärtan. En svart Lamborghini, en mörkblå ferrari kostade bara 795.000:- ingen som känner för att köpa den till mig.

Och sen den mäktigaste av alla, vet inte riktigt vad det var för märke men det spelar mindre roll. Det var en minibuss som var sänkt och lackad svart med oranga och gråa flammor och dödskallar, den hade bara de två främsta sätena i och resen av bilen var fylld med högtalare!!!
Den basen var inte nådig, om man stod två, tre meter från bilen kände man hur det dunkade i hela kroppen och hela bilen skakade. Sen om man stoppade in huvudet och tittade inne i dunkade huvudet så att man nästan mådde illa :P (jag höll för min öron när jag kollade)

Det var nog inte så hälsosamt men den var såååå mäktig. Den stal en bit av mig..

Kärlek..

What!

Sitter bara och glor framför TVn tittar på fear factor kan man sjunka lägre?

Kan någon komma och rädda mig från detta fördärvet ;)?

Kärlek.

Hur ska detta gå?...

Igår hade jag och Alexandra tjejkväll. Det blev en tripp ut till Familia för att fördriva tiden oh där handlade vi nagellack och ansiktsmask. Blått nagellack är så mäktigt :P
Sen blev det chips och dip, nagellack och Shrek, kan det bli bättre?

Blir så arg på alla försäljare som hoppar på en och vill sälja diverse saker, och dom finns överallt. Igår var dom på City Gross och ville sälja bensinkort. Saken var den att dom som gick runt för att ragga kunder var typ 17 år så ddom ska sälja bensinkort när dom inte ens får lov att köra själv.
Hur stabilt intryck ger det??

Nu har vi inget kök. Det revs ut helt igår, det ända som fungerar nu är spisen. Vi har ingen diskmaskin eller vask vilket betyder att vi får diska i handfatet på toaletten. Så ska vi bo i en månad ungefär för det nya köket kommer inte förrän i mitten av september.



Så här ser det ut nu, köket ligger i en hög på vår uteplats. Men sen när det nya köket kommit in kommer det att bli grymt fint, men vi får väl se om man överlever denna månaden utan nervösa sammanbrott :P

Bright eyes burning like fire...

Så kär.

Igår hade ci som vanligt otroligt fint väder här nämligen ösregn. Men jag trotsade regnet och begav mig ner till Malmö för att träffa Malin och shoppa lite =)
Givetvis var det ösregn även där men vi begav oss ändå ut på stan för mat och shopping. Thailänsk lunch i saluhallen sedan blev det en tripp till make up store för att handla lite nytt partysmink, två ögonskuggor. En svart med guldglitter och en bronsglittrig så nu kan man bli en riktig partypingla :P

Sen besökte vi alla H&M butikerna för att Malin skulle lämna in sitt CV. Jag är så stolt över dig och håller alla tummarna för att du ska få ett jobb. Du förtjänar det verkligen.

Jag var ju tvungen att köpa ett par byxor också en shoppingrunda är ju aldrig komplett om mn inte handkar ett par byxor eller ett par skor.
Det var jättemycket rea men givetvis så var inte dom jag skulle ha billigare. Men alla storlekarna var så konstiga. I dom  lila Cheap Monday som jag köpte är det 29" i midjan men i ett par oranga av samma modell så passade knappt ett par 30". Mycket konstigt men jag fick ju dom jag ville ha :P



Efter vistelsen i malmö gick min resa till Lund och PM orkade inte åka hem om innan så jag fick köpa nya underkläder och tandborste. (vilket ändå behövdes)
Vi har nu tagit ännu ett steg i förhållandet. Det känns så himmla bra, jag är så lycklig när jag är med dig.
Jag älskar dig. det känns så underbart att kunna säga det och känna att det verkligen stämmer...

Got to go crazy just to stay sane...

Storstryk

Min tisdag har spenderats i Lund för ovanlighetens skull ;) Gick upp tidigt för att åka tåget ner till en timmes plågeri :P
Spelade badminton vilket betyder att jag får storstryk och blir trött som ett djur efter, får se om jag får massiv träningsverk imorgon eller om jag har turen att slippa.
Även om jag håller på att dö så är det grymt kul, fast ibland kan det bli lite frustrerande när jag inte träffar bollen men det får man bjuda på.

Imorgon är det sista dagen som sommarkortet gäller. Då bär det av ner till Malmö för att hälsa på Malin och se hur hon har det nu i sin nya hemstad.

I used to live alone before I knew you....

Shoppoholic

Idag har jag varit duktig Solat och städat min garderob. Kom fram til att den var alldeles för liten. Jag behöver en till eller en större, efter att jag sorterat ut allt jag inte använder och alla vinterkläderna fick ändå inte allt plats. Så nu är det alldeles fullpackat. Tror att jag måste handla lite mer :P

Imorgon blir det badminton med pojken Jag kommer att skaffa mig grym träningsvärk men det är ju grymt kul =) Har varit skönt att inte jobba idag. Bara tagit det lungt och sovit länge.

I wanna wake you...


12 = Klara

Idag är det söndag och min namnsdag :D Har faktiskt för en gång skull inte söndagsångest men det kan nog bero på att jag ine ska jobba imorgon, untan nu kan jag göra vad jag vill imorgon.
Får se vad som komma skall :P

Har varit och hälsat på min mormor idag. Det var skoj men jag äter alltid alldeles för mycket godis när jag är där. Det blir som ett begär. Sen spelades det kort också påker är alltid ett givet kortspel på de besöken.

Nu blir det maraton framför TV:n ska titta på resten av Utvandrarn och sen Nybyggarna så det blir till att sitta uppe länge för den slutar inte förrän 12. 

Vem tänder stjärnorna?..

Tåg is the shit!

Tänke att det var dags för en liten uppdatering nu denna sena timma =) Har precis kommit hem från Alexandra, vi har umgåts, tittat på film och ätit lite ben&jerry :P Det var mycket gott och filmen var bra. Vi såg Linas Kvällsbok en riktigt tjejfilm. Det är nog inget som man tittar på med pojkvännen.

Har spenderat min fredag och nästan hela lördagen i Lund och Malmö, allmännt mys och middag hos PMs föräldrar. Gott men mycket. Du får inte tvinga mig att äta så mycket, jag går upp massor i vikt då och det vill jag inte ;)
Nu är jobbandet slut för min del. Ska bara slappa fram till skolan börjar vilket blir nästan tre hela veckor. Har man tur eller.....
Det är grymt skönt att kunna göra vad jag vill nu och ta upp mitt sociala liv igen :P

Imorgon blir det ännu en tripp till Malmö. Ska hjälpa Malin att flytta lite kartonger till lägenheten och kanske träffa pojken =)
Har utnyttjat mitt sommarkort flitigt denna helgen. Jag gillar tåg Kollektivtrafiken is the shit, speciellt när man åker näst intill gratis. 

Tycker om dig så mycket så det finns inte. Lämna mig aldrig...

Hello mirror so glad to see you my friend it´s been a while.... 

Panik!

Min dag började inte speciellt lyckat, hade lyckats stänga av telefonen och upptäcker att klockan är kvart över sju när jag vaknar. Vilket innebar att jag hade 20 minuter på mig att bli färdig. Har nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv, för jag kom i tid till jobb.
Imorgon är det sista dagen, jag har varit på Maxi och handlat kaka till fikat.
Gud vad dessa veckorna har gått snabbt, tycker inte det var längesen jag började jobba och det var fyra veckor sen. Tiden går läskigt fort.

When I look on in your eyes and I´ll do better...


Vuxen

Nu är det bara två dagar kvar till friheten :P Ska hjälpa Malin att flytta på söndag och sen blir det nog en snabbvisit i Lund också.
Idag har det varit konstigt väder. Sol och stekande värme, sol och ösregn och mulet regn och åska, jag gillar Sverige för här vet man aldrig vad man får. Det är alltid en överraskning.

Ska till min mamma sen och disskutera viktiga saker. Ekonomi och sånna vuxensaker. Man kan inte vara barn för evigt ;P

Drop dead beautiful..

Uppdatering.

Nu kommer en liten uppdatering om helgen som gått. I Fredags kom PM till mig efter jobb och då begav vi oss ut i skogen med Lina och Björn för att leva lite skogsmulleliv och grilla. Gott var det men vi fick dela platsen med massor av mördarsniglar och sedan även mygg. Men som tur var klarade jag mig utan att bli uppäten =)

På Lördagen skulle vi på släktmiddag hos mammas faster Sonja. Jag var grymt nervös innan med tanke på att han inte träffat någon ur min släkt innan och Sonja är en väldigt speciell person. Men det gick mycket bra och jag tror inte han blev för skrämd. Massor med mat åt vi också. Lax med potatis och världens godaste sås, kaffe och kaka och sen godis.
Sen på kvällen hyrde vi en film och bara låg och slappade i soffan med en ben&jerry glass.

Nu har ju allt börjat om igen. Måndag och jobb början på en ny men den sista veckan sen ska jag bara vara ledig, ta det lungt och vara lite social med folk jag inte träffat på länge. Får hoppas att vädret håller i sig så att man kan vistas lite ute innan det är dags att sätta sig i skolbänken igen.

I´ll meet you at midnight...

En rullator tack.

Har sprungit idag. Det var nog 100 år sen sist kändes det som i alla fall. När jag kom till det ställe som jag brukade svänga av så kände jag mig inte trött utan fortsatte en bit till för att utöka rundan lite. Den blev jättelång. För sen fanns det ingen väg att svänga in på, och man kan ju inte vända tillbaka för det känns hur dumt som helst.

Så nu är mina ben inte glad på mig alls. Kommer att ha världens träningsvärk imorgon, blir pensionär över en natt..

Kan någon ge mig en rullator....

Sacrifice

Idag var jag i stan och fikade med Malin. Min underbara Malin som om bara några dagar ska flytta ifrån denna stad för att börja ett nytt liv i Malmö. Jag kommer att sakna dig så mycket för nu kommer du ju inte tillbaka..
Även om det inte är så långt, känns det som det. Inga fler impulsbesök på kvällar eller prommenader när ingen har något att göra. Jag kommer att sakna dig mycket. Känns ju som om du har funnits i mitt liv hela tiden. Lovar att jag ska hälsa på dig mycket =)
En gång ska vi alla bli vuxna.

Kom idag fram till att jag bara har 7 arbetsdagar kvar på jobb. Det känns ju som jag precis har börjat, tiden går så fort att man blir rädd ibland. Helgen närmar sig med stora steg och dom säger att det ska bli finare väder. Om man har riktig tur kanske man kan sola lite och få lite färg :P

Constant compromise, endless sacrifice...

RSS 2.0