Nu är julen över.

Nu är julen över och nyårsafton närmar sig med stormsteg.
Har fått många fina julklappar och allt jag önskade mig dessutom :D USB-minne, presentkort, pengar, parfym, öronhänge och pussel.
Har redan lagt ett av dom, de är ju bara 1000 bitar och man vet inte vad man ska lägga så man får sortera i färger :P mycket roligt.

Idag var det mormors begravning och sånt är ju aldrig roligt, men vad gör man.

Får se vad det nya året har stakat ut, kanske blir det flytt ner till lund vi får se.....det hade varit trevligt =)

Kärlek.

Godis

Idag har jag, Ida och mamma lagat julgodis hela dagen =) Det blev två olika sorters tryffel och två olika sorters kola, gröt och knäck. Så hela dagen har det pysslats :P
Snart är det julafton och det som är kvar är att rimma på paketen så det får jag göra imorgon =)

hej hopp och god jul =)

Kärlek.

Det finns ingen gud.

Nu är det bara 5 dagar till julafton, men allt är inte frid och fröjd för det.
I måndags dog min mormor, kan inte tänka mig en jul utan henne allt kommer att bli så udda. På julen ska man vara glad så det passar absolut inte in.
Vet inte om jag har fattat det riktigt än, jo jag vet att hon inte finns mer. Men att jag aldrig mer får se henne har nog inte sjunkit in riktigt....
Men vad ska man göra åt saken, måste ju försöka se det positiva även om det är svårt.

Varför dör så många vid jul? tror till och med att det är statistiskt visat att det är så.
Det finns ingen gud! så är det bara!

Kärlek.

.-.-.-.-.

Jaha..kom inte in på den kursen jag ville :( blev reserv....så jag får hoppas att många hoppar av, ville verkligen läsa den....

Vintersittning

Nu närma sig julen med stormsteg, andra advent idag och nästan alla juklappar är inhandlade, ska ut en sväng till väla imorgon och fixa det sista. Sen ska dom bara pynats och göras fina =)
Snart kommer granen in och då börjar det bli jul på riktigt ska bli väldigt mysigt.

Igår var det vintersittning på kåren, det började bra med fördrink och god förrätt, men när det började n'rma sig huvudrätten så fick alla bord utom vårt mat, så det slutade med att folket som var på sittningen gick ut i köket för att hämta själva och se till att andra också fick. När maten väl kom så var det lite mat och den var kall, köttet var också så torrt så att man skulle kunnat skada någon med det.
Då började vi hoppas på efterrätten, men den var minst sagt udda, en kombination av chokladmousse, saffran och apelsin skär sig ganska friskt.

Efter maten blev det mellanfest med ölspelet och jag har aldrig. Där man fick veta en massa spännande om alla andra, folk blir väldigt ärliga när man leker med lite sprit i kroppen (eller mycket :P)
Sen var det tillbaka för att shejka rumpa lite för med rätt sälskap blir allt roligt :D 

Men nu har kåren haft sin andra chans och det var lite bättre men inte så att man genast vill dit igen, tror att det får bli nationerna i fortsättningen..

Kärlek.

Första advent

Nu börjar nedräkningen till julafton, idag är det första advent och huset har blivit pyntat men ljusstakar och nog ungefär 1000 tomtar, här finns tomtar överallt så nu är julen verkligen påväg.
Jag älskar verkligen julen är nog den mysigaste högtid som finns, synd bara att vi nästan aldrig får snö här nere, men man kan ju inte få allt här i världen.
Nu har jag bara det besvärliga kvar, vad ska jag köpa i julklapp till alla?? Det får bli fredagens uppgift för det är typ ända dagen innan jul som jag har tid attt handla på.
Det är så mycket som händer nu, vet inte hur jag ska hinna med allt. Man kanske skulle klona sig :P

Julkärlek.


RSS 2.0