Tentavecka

Nu är det tenta nästa torsdag, jag är en aning sen med att börja plugga så nu kommer jag att stänga in mig i min egen lilla värld som består av mage tarmar och annat mysigt.

Kärlek.

Fettcell bl.a.

Då var det dags för en uppdatering, jag vet att jag varit lite seg med det :P
Så jag får väl börja från början med fredagen som var min födelsedag. PM hade plannerat en lite hemlighet som jag fick reda på var att vi skulle gå ut och äta i Malmö på saint Marcus vinkällare (tror jag resturangen hette) jättemysigt ställe som var helt inrett med tegel och bara ljus och brasor som lyste. Där började vi med champagne innan vi gav oss på maten =) Det var buffe så att vi kunde äta till vi sprack. Här kommer en liten lista över vad det fanns att välja mellan
Bord 1:
5 olika sorters sill
silltårta
rökt och gravad lax med olika såser
kaviar
potatis
ägg
Soppa med saffran, grädde, fisk och skaldjur

Bord 2:
kallt kött bla kycklingfile och oxfile
2 sorters musslor
rullar med salami och skaldjur
tsatziki på morötter
olika sallader

Bord 3:
6 olika kötträtter
lasagne
potatisgratäng

Bord 4:
tiramisu
blåbärstårta
hemmagjord choklad, kola och tryffel
exotisk frukt
cheescake

Sen fanns det också en massa ost men så långt kom vi inte...mådd illa innan det så vi åkte hem istället och låg framför tvn som ett bra avslut på dagen.

Igår var det släktkalas hemma hos oss, så jag och PM började klockan halv två att steka amerikanska pannkakor, halv tre kom mamma och hjälpte till. Men det tog ändå ett tag att steka 40 stycken :P 20 personer var vi så lite trångt var det men med lite vilja så kunde alla sitta ner samtidigt. En massa dina presenter fick jag också. Bland annat väldigt nördiga gosedjur föreställande en fettcell, klamydia virus och syfilis :P

Fick även rutiga kokboken, ett fint glasfat, vattenglas, en till grön skål och pengar =) Sen på kvällen stack jag och PM upp till Lindas korridor för lite schlager fest med eurovision. Men som vi alla vet so blev det ju ingen höjdare men vi hade det trevligt i alla fall. Vi kom också fram till att han som vann var med för ca två år sen också...Det var han som hade en låt som hette never let you go, där det var någon nisse som satt i en flygel och dansade.

Idag har vi tvättat och jag har försökt plugga lite eftersom att tentan är om typ 10 dagar. Men jag kom inte så långt. Vid 6 träffades vi istället hemma hos Lovisa för att titta på the orphanage (tror det stavas så) i alla fall så var det en väldigt läskig film. Så alla som vill ha det lite läskigt ( eller mycket) kan titta på den....men kanske inte själv......

Nu är det dags för sängen, det är ju faktiskt skola imorgon

God natt

Kärlek.

1 år!

Dirty sexy money och riktig champagne. Finns det ett bättre sätt att avsluta en 1års dag?
I kombinerad födelsedagspresent och ettårs present fick jag en väska från friis company, ett halsband med ett svart äpple och en  rosa yogamatta =) själv gav jag bort ett par supersnygga shorts och manschettknappar med fyrtal i ess.

Dagen annars har varit ganska så lugn jag och min grupp träffades på KC för att försöka få ordning på redovisningen som vi ska ha nästa torsdag eller fredag om det metabola syndromet, (tjockisar som drabbas av diabetes och annat som stör matsmältningen) och saken är ju den att vi inte kommer ett dugg överens med de andra i gruppen. Dom vill bestämma och det vill jag med, och saken är ju den att det jag tycker vi ska göra är ju så klart mycket bättre ;)

När vi väl tog oss där ifrån och hem till en snabb lunch, stack vi sen ner i stan för att  se om vi hittade något till våra kära mammor då det är mors dag den 25:e.
Lagade en väldigt god (tyckte jag i alla fall)  improviserad lasagne med morötter, purjolök, zuchini och aubergine. Det var nog lite för mycket okända grönsaker för PM men han åt det i alla fall, tror att han tyckte det var gott.

I morgon blir jag gammal hela 22 år.

Har ju nu varit tilsammans med min älskling i ett helt år!!! och det har varit och är fortfarande helt underbart =)

Kärlek!!! i massor!

Desperate.

Ikväll vet vi vad som gäller...Desperate housewives och i detta avsnittet ska carlos komma hem och berätta att han är blind  tror inte att Gabby kommer bli så glad :P
Undra vad som har bakats. Har varit så onyttig idag, vi har ju fått rabattkuponger på burger king så vi köpte mat där med extra lökringar  och sen blir det ju kakor eller glass ikväll. Och till helgen lär det ju inte bli bättre. Vi ska tydligen göra något hemligt på fredag och sen är det släktkalas på lördag.

Jag har hittat nya yoghurtsmaker på ica, jordgubb vanilj lakrits och vit persika med vitt te. Har bara smakat den med lakrits men den var grymt god =) kanske man inte tror men det var den. Man måste förstås tycka om lakrits annars går det ju inte ;)

Kärlek.

Choklad!!

I elgen var det Party för jag blir gammal (22) inte riktigt än dock..kan vara ung och viril några dagar till ;) Vi grillade korv för att hålla vårt barnasinne vid liv, gott blev det och bara en tallrik gick sönder :P Sen spelade vi kampen mellan kvinna och man för att pojkarna ville ha revanch men se det gick inte utan vi slog dom men hästlängder =D Fina paketer fick jag också. Två par örhängen från pilgrim bägge blå =) en blå ögonskugga från make up store, en middag av malin, en liten flaska champagne och en chokladfontän!!! =D=D=D=D + choklad så vi satte igång den på en gång och doppade marshmallows.

Idag har vi varit på KC en halvtimme för att göra klart vårt arbete som vi lämnade in till vår helt förvirrade handledare som inte hade någon aning om att han hade hand om vår grupp och undrade hur lång tid han hade på sig att läsa det...det är ju han som är lärare och inte vi..=D så vi får se hur det går om vi får tillbaka det eller om han glömmer att han har det :P

Nu kollar jag på greys mycket trevligt serie, har hela tre avsnitt som jag kan kolla på, ska kanske försöka plugga lite också för tentan närmar ju sig, men det är så tråkigt att sätta sig....Ikväll blir det yoga så att jag får röra lite på mig =)

Kärlek.

Afro

Har precis kommit hem från ett afropass , det är alltid lika kul, lyckadet till och med få med PM och han dog inte ;)
Snart är det dirty sexy money är alltid lika kul att avsuta torsdagen med det. Imorgon börja helgen och då blir det full fart. Pappa kommer imorgon för att fira mig lite och spela kanasta sen på lördag är det fest =)

Kärlek.

Vad är det för fel på politiker?

Läste precis på sydsvenskan att våra kära politiker tänker höja priset på att åka kollektivt igen!!!! Det har ju precis höjts.....Jag är så glad att jag flyttat nu när dom ska höja avgiften på ett månadskort till 1060 kr!! och inte har dom någon studentrabatt heller...
Får se om man har råd att åka och hälsa på folk utanför lund sen eller om man tjänar på att skaffa bil...det med miljötänkandet verkar ju gå jättebra när det blir dyrare hela tiden, tror fasiken att det blir svårare att få folk att åka buss och tåg då....och som om inte det var nog så ska det nu aven införas en avgift på 20 kr om man vill ladda sitt kort på bussen..
Tydligen var det så att fler hade börjat åka tåg så då var dom tvugna att höja priserna....tycker det borde bli tvärt om, det är ju inte så att det har börjat gå fler tåg för att fler åker
Nu får dom faktiskt ta och skärpa sig!!!

Kärlek i alla fall =) (inte till politikerna)

Resan till mars

Sitter och tittar på UR om rymdresor....vet inte hur spännande det är med finns det inget annat så går väl det bra =) lär mig allt om hur det är att träna och operera i tyngdlöst tillstånd..
börjar inte skolan förrän ett idag så fram tills dess ska jag väl inte göra något vettigt. Måste skriva på min bajslabb men har ingen aning om vad jag ska skriva i diskussionen så det är inte ett dugg motiverande, jag tror dessutom att labassistenten har räknat fel på våra värden för enligt dom uträkningarna så är standardavikelsen större är själva värdet....hur kan det vara så???

Kärlek.


Sol i massor och presenter.

I fredags var Malin här hos oss för att godkänna hemmet :P Vi grillade kycklingfilé och korv med pommes och bearnaisesås hälsosamt så att det skriker om det. Sen efter det bättrade vi på med lite glass och hemmalavad chokladsås. Sen var det dags för henne att sticka till jobbet.
Igår blev det pressande på gräsmattan samtidigt som vi läste artiklar om det metabola syndromet. Men duktig som jag var använde jag solkräm så jag är inte bränd,  bara lite färgad =D
Idag blev det en mysig pick nick ute i lockap med allt som hör till. Kyckligsallad, oliver, fetaost och muffins. Det blev en massa solande och jag blötte ner PM med vatten så kan det bli bättre??
Hans pappa var också så snäll och satte upp tvättlinor så att vi kan torka tvätten utomhus när det är fullt i tvättstugan. Vi hade också den roliga familjeaktiviteten som heter tvätt fönsterna, vilket var fäörsta gången sen jag flyttade in, så nu kan man faktiskt se ut igen...men bara för det kommer det garanterat att regna imorgon ;) det har ju en tendens till att göra det efter man har tvättat fönsterna. Tror gudarna vill jävlas ;)

Fick förfrågan av mamma att lägga ut min önskelista så här kommer så mycket jag kommer ihåg =)
Muggar höganäs keramik (den matta lacken)
epilator
knivar
fotlänk
gigant microbes (www.coolstuff.se)
svarta lackpumps din sko stl 39
glasunderlägg
ölglas, snapsglas, 2 vattenglas (Select boda nova)

Kärlek.

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det koskit i hagen...

Det är helt sjukt varmt ute, såhär varmt var det nog inte en dag på hela förra sommaren och nu är det bara början av maj. Var på KC ett tag för en uppdatering av vårt arbete, sen blev det yoga och fram tills nu har jag legat ute på gräsmattan i solen och läst en artikel om  hur man kirurgisk kan "bota" fetma. Det var inte överdrivet skoj att läsa om alla olika metoder man använer för att minska magsäcken. Men jag kanske har fått lite färg och det är ju kul, och förhoppningsvis blir jag inte rosa :P
Alla träd blommar och allt är bara underbart =D ge mig mer...

Kärlek.



Gymmet

Nu har förkylningen försvunnit så idag var jag en sväng på gymmet för att försöka återuppta träningen. Jag har kommit fram till at jag gillar vanliga pass bättre, för om man ska träna ordentligt på gym måste man vara där så länge. Då gillar jag bättre att gå på ett pass och ta i som ett djur i en timme och sen är man färdig.
Jag blir så glad över att det fina vädret håller i sig så jag har fått lite färg även om det än så länge bara är på framsidan. Har lite svårt för att sola baksidan när vi bara har klappstolar på uteplatsen. Men det är härligt i alla fall.

Imorgon är vi lediga så då bär det av till Helsingborg för att shoppa lite, och kanske hälsa på mamma och pappa en snabb sväng.

Kärlek.

Korta helgen.

Denna helgen har varit grymt härlig, har nog trott i två dagar att det är söndag och gud vad skönt det är när man upptäcker att det inte är det =). Jag har nu återhämtat mig från tysklandsresan, sov till halv elva i morse. Tyskland var roligt fast än vi fick gå upp klockan sex. PM:s föräldrar hade hyrt en 9 pers buss så vi fick bra plats även på tillbakavägen, och vi hade handlat mycket. Det är lite nackdelen med att inte ha någon platsbegränsning. Det som är lite jobbigt med att det är så billigt är att man lyckas alltid handla för mycket vilket leder till att det inte blir speciellt billigt i slutändan. Vi två fick ihop sprit och godis (mest sprit) för lite mer än 2000 kr. Så nu behöver vi inte gå till systemet det närmsta halvåret ;)

Idag tvättar vi igen, så nu kan äntligen kläderna från champagnegaloppen bli rena så att det inte luktar gammal fylla i klädkammaren, så går det när man har gemensam tvättstuga. Då kan man inte tvätta när man vill utan måste vänta på att det ska bli ledigt.....vilken tur att man inte är så känslig =)

Kärlek.

1:a maj

Då var valborg förbi och vi har överlevt april =) Gårdagen började med att vi fick sticka till skolan och räkna bakterierna som vi odlat från labben. Jag hade inga elaka bakterier men massor av goda så antingen är proviva så bra som dom säger eller så har jag bara en grym mage från början :P
Allting var redan packat så efter den spännande upplevelsen så var det bara att cykla till stadsparken vilket var lättre sagt än gjort eftersmo att ingen av oss hittade riktigt, det var ju ett år sen jag var där sist och lokalsinnet kanske inte är det bästa. Men vi kom fram och där var ju hur mycket folk som helst men Nina var där sen innan så hon hade redan plats. I parken blev det mat, dricka och nationsspel, som urartade i att man skulle brotta ner så många som möjligt och måla dom i ansiktet så att dom såg ut som krischans balkonger (blåa med vita prickar).

Vid ett stack vi hem från parken för att byta kläder till champagnegaloppen på VGs, en riktigt wannabe bratsfest som går ut på att spruta champagne på varandra, det kanske inte låter som nått skoj men det var något av det roligaste jag varit på. Vi var ute,solne sken, ett liveband spelade och chapagnen flödade. För en gång skull var det skönt att släppa loss helt och inte bry sig om ifall någon hällde sprit på en. Jag fick både champagne, cider och öl på mig. Så även om man var blöt som en dränkt katt dansade vi som galningar. När jag kom he msen var det direkt in i duschen och lägga kläderna i blöt, dom luktar fortfarande....
Eftersom att vi skulle gå på sittning slapp jag tänka på att laga mat, så sen när vi var snygga igen bar det av till Krischan för lite snabb förfest hos nina och sen ner på sittningen.
Var väl hemma vid ett (vi hade börjat 11) så denna dagen lär väl spenderas framför tvn så att kroppen kan återhämta sig. Tur att det inte är valborg så ofta ;)
Men lyckat var det =)

Kärlek.

RSS 2.0