Min duktiga syster

Varit i Helsingborg idag för att se Amanda på julgalan och sen juluppvisning med pussycat doll dans. GYmpan var hur bra som helst och givetvis så är ju min syster bäst :D volter hopp och fristående, måste säga att jag blir lite (eller mycket) imponerad för själv hade jag ju slagit ihjäl mig om jag försökt mig på nått sånt. Jag hade nog inte ens hunnit lära mig utan slagit mig gul och blå bara på vägen dit :P Jag får lov att skryta lite om min syster, hon har faktiskt vunnit USM (om jag minns rätt) i fristående =)

Det som sen skulle vara pussycat doll dans med mera var ju lite sådär, nu är jag inte partisk men Amandas grupp och en till var dom ända som var bra alla andra var rätt ut sagt fiaskon, man trodde ibland att det var en parodi på nått. Det som var bra varade nog i max 10 min. Sen satt vi där och genomled en och en halv timme till!!

Imorgon är det första advent =) snart jul, så nu ska det pyntas och göras fint stjärnorna ska upp och tomtarna ska krypa upp ur sina lådor.

sommar? nej tack

Imorgon är det tenta. Tror att jag har avdramatiserat det lite för mycket, har sorterat bort en massa men det är ju en muntlig del så då kan man aaltid flumma fram nått som låter bra ;)
Sen blir det julshopping på stan med Nina tycker det kan vara fredag eftermiddag nu!!! Handla julpynt och julklappar finns det nått roligare? Det är ju det som får en att hamna i den optimala julstämningen. Ska nog snart börja lyssna på julmusik, det är ju faktiskt december på måndag =)

Snart jul

Nn är det nästan jul, eller man kan ju tro det när man tittar ut för där finns det snö!! Inte bara på träden utan även på marken, det är fortfarande mer snö än slask här men det kan ju snabbt ändras om temperaturen stigen någon grad.
Har just nu tre småfåglar uti i trädet som äter på en talgboll som vi köpt och hängt ut, dom ska ju inte behöva svälta bara för att det blir vinter.
Igår köpte jag två stycken julstjärnor, och snart äker stjärnorona i fgönstret fram och sen är nästan julen här. Måste börja fundera ut vad jag önskar mig och ta reda på vad alla andra önskar sig så att man kan köpåa julklappar innan den 22a.

Ikväll ska PM har hit kompisar för att spela tv-spel så då har jag sett till att bli inbjuden till Linda, skulle komma dit på vin och fönstermålning, har ingen aning om vad det kommer att innebära men det låter spännande..

Hagel!!

Här händer det inte så mycket, nu. Föreläsningar och övningar. Imorgon blir det troligtvis city gross. Har lämnat blod idag, var sen inte speciellt smart när jag börjar cykla som en dåre i motvind. Var väldigt nära ett svimmningsanfall när kroppen fattade att den inte kunde transportera runt så mycket syre som behövdes för min vansinnesfärd, fick sätta mig ner ett tag på marken i värsta hagelskuren.
Men nu är det bra, och när jag provat det så ska jag inte göra om det fler gånger :P

Mjukstart

Nu är det en liten tentatid, har tenta i klinisk kemi om lite mer än en vecka, det är i och för sig bara på 7,5 poäng men just nu känns det som om det är 15 poäng. Jag ska i alla fall inte plugga mer idag man får ju ha en liten mjukstart ;)

TV

Ibland är man bara så slö! Jag har i och för sig städat upp efter igår, men sen har jag bara degat framför tvn. Det är faktiskt ganska så skönt att göra det ibland men man är så sjukt ineffektiv. Har inte ens lagat mat. Nu stör jag mig sjukt mycket på att filmen jag vill se inte funkar....

Nostalgi

Nu är det helg =) början på denna spenderades först på freda som är puben på VGs där det blev en god hamburgade med sallad en flaska vin och en drink. Sen gick vi till deras förfest dr. pong för att drick lite öl och spela rundpingis. Jag som inte är så duktig på pingis i nyktert tillstånd var om möjligt ännu sämre....När jag väl träffade bollen så studsade den innan nät, tyckte att dom var lite väl petiga vad det gällde reglerna.
Så nu kan jag meddela att pingis och alkohol går inte ihop, försöka koncentrera sig på att inte hälla ut drickan, hålla racket och träffa en liten vit boll är inte speciellt lätt..
En och en halvtimme senare efter att vi blivit trötta på att hela tiden slås ut på pingis mellanlandade vi på emelies rum för att sen hämta upp nina på krischan och dra till helsingkrona för att uppleva gamla minnen på nostalgi (deras 90-tals klubb)
Massa dansande till gamla hits som aqua och E-type väckte många gamla minnen om diverse högstadiedisco.

Ikväll blir det släktkalas för PM som blir hela 21 år, inte lika mycket lammis nu.

bloood

JAaaaa!! äntligen fick vi resultaten på immunologin och jag klarade tentan! Efter att ha gått på nålar sen i fredags känns det nu hur bra som helst att klarat sig så här långt utan omtenta.

Idag var det den stora blodprovsdagen, vi skulle lära oss sticka varandra utan att blodet flödade överallt :P Fösrt fick vi en snabbgenomgång på hur vi skulle göra, och jag fick anmäla mig frivilligt då ingen annan vågade, efter ett visningsstick i min ena arm var det bara för oss at gå lös på varandra (kanske inte så framatiskt). Eftersom att jag varit frivillig satte ju detta lite mer press på Nina för då hade ju hon bara en arm att sticka i men det gjorde inget. Så klart var jag och Nina bäst och klara snabbast i vår grupp. Vi behövde ju bara ett försök var så det gick hur bra som helst, det var inte speciellt svårt men lite läskigt i början. Där satt man med sin nål och sitt rör och skulle stick i någon annan, och man hade knappt någon aning om hur man skulle göra. Men vi hade ju en handledare som guidade oss.
Efteråt var det faktiskt riktigt roligt att ha gjort det =) så nu kan jag också sticka och har två stick i vars en arm, hoppas att jag inte ser ut som en knarkare imorgon.

Så på fredag ska vi titta på vårt blod och se om vi har alla proteiner som man ska eller lider av någon konstig sjukdom :P

Min baksida

Har grym träningsvärk i hela baksidan av kroppen....var på yoga idag med träningsvärk, var ju inte så vig och imorgon så kommer jag nog inte kunna gå eller känna mig som en 80åring..
Imorgon ska vi sticka varandra i armarna för att sedan studera blodet, jag hoppas verkligen att Nina är stadig på handen..

Men men

Går fortfarande och våndas över hur det har gått på tentan....Björn sa att han skulle skicka ut resultaten igår och har han gjort det?? Så klar inte..
Blir så trött på sånt, kunde ju låtit bli att säga nått alls då...så nu får jag hoppas att det kommer på måndag så att man kan få lite frid ;)
Idag har mamma och resten av familjen plus Hanna varit och hälsat på, PM hade bakat cheesecake så nu har man fullt kaloriintaget för idag.

Sjukhuset.

Nu är det tillbaka till skolan igen efter ett kort uppehåll. Helgen gick undan stor tentafest i af-borgen i lördags med en förfest i en exakt likadan lägenhet som vi har så nu fick jag också lite gratis inredningstips och kan knappt vänta tills vi kan åka till ikea och shoppa loss.
Har börjat en ny kurs idag laboratoriemedicin klinisk kemi och klinisk genetik, om möjigt det längs kursnamn som finns men jag hoppas att den blir rolig. Nu är vi på sjukhuset så det är ju dömt att man kommer att gå vilse ett antal gånger för man kan ju inte säga att lunds sjukhus ä litet. Det som är spännande är att dom inte har något lunchrum som vi får lov att vara i så vi måste traska över till BMC och sitta där för att äta, så man får ju motion.

Skulle ner och köpa böckerna också i eftermiddag, vi ska ha tre och jag fick tag i en, lärarna hade tydligen inte sagt till dom på akademibokhandeln vilka böcker vi skulle ha så dom fanns inte någonstanns i hela lund, så det ska bli spännande vi tog alla av den boken som fanns (vi var fyra stycken) så jag undra vad de andra i kursen ska köpa...
Ibland måste man ha lite spänning i vardagen =)

Halloween

Igår var det halloween fest hos oss, lägenheten blev omgjort för att kännas lite mer läskig. Mycket fok blev det, både bjudna och oinbjudna, nu har vi lärt oss att alltid låsa dörren när man har fest för studenter bryr sig inte om att knacka utan stövlar bara rätt in hos helt okända människor.
Bilder på detta ligger ute på facebook så alla som är nyfikna får gå in där och kolla. Men jga kan ju säga att lägenhete inte varit så här städad på länge, var tvungen att torka golvet i morse för det var ju spillt lite överaalt så man fastnade nästan med fötterna. Men det var det lätt värt. Det blev hur bra so helst och alla hade faktiskt klätt ut sig =)
Det blev ett litet besök i en korridor som också hade fest med vi gick tillbaka igen för så klart hade vi ju roligare här hemma :P
Ikväll blir det utgång och fest igen, ska gå på den största tentafesten någonsin (kanske), och sen på söndag bli det kalas hos pappa så denna helgen blir inte lugn men så länga jag slipper plugga kan jag göra vad som helst =)

RSS 2.0