Hallands

Idag ska allt planeras =) hela Asienresan ska ner på papper, flyg ska kollas upp, så som visum och vaccinationer, snart börjar jag fatta att det varkligen ska bli av.

Igår var en väldigt aktiv dag. Började jobba klockan 12 och jobbade fram till 18, fick cykla hem i värsta motvinden vilket resulterade i att jag kom fram helt slut och svettig som ett djur (kondisen ör ju inte på topp). Snabbt samla ihop mina saker för att hinna med tåget till Lund. Var i Lund 20 i 8 och hemma 10 över. Skulle då innan Hanna kom (kl 9) hinna äta och göra mig snygg föe en utekväll.

Blev en väldigt trevlig förfest hos Linda innan vi gick till Hallands för att dansa satan. Vi var i kraftig minoritet, när vi stod i kön var vi ensamma om att vara av det kvinliga könet och när vi väl kom in var det inte mycket bättre, men vi hade sjukt roligt i alla fall. Många trevliga glada människor, kanske lite för mycket sprit men det var sjukt kul. Man får leva med att må lite mysko idag.

Asien!

Japp nu är det bestämt, jag och Nina ska till Asien i höst, till helgen blir det till att lägga upp en rutt, kolla upp vaccinationer och visum.
Någon som har tips på vad man ska göra eller absolut måste packa med sig (som inte är självklart).

Öroninflammation

Tji fick jag när jag trodde det var förkylning i örat, troligtvis hål på trumhinnan och öroninflammation fick jag som besked när jag i morse satt på Elinebergs vårdcentral, vilket dessutom betyder att jag missade en dag till på jobbet.
Nu är jag satt på en dunderkur kåvepenin som ska ta bort detta lilla helvete på 5 dagar. 6 stycken 800mg tabletter ska jag äta om dagen så att dom små bakterierna som bor i min hörselgång ska kola vippen.
Inbillar mig själv att det redan har blivit bättre, kan ju vara så eller så är det placebo, oavsett vilket så är det najs att det inte känns som om någon försöker spränga örat.

Long time

Haha här har det inte hänt mycket, snacka om att jag har varit dålig på detta ;)
Sen sist har jag ju varit på cypern och hunnit börja jobba, så jag har så mycket annat att göra, man vill ju hinna med några stunder i solen också för att behålla brännan.
På jobb går det bra, en vecka imorgon och 6 till to come.
Jag har ju varit så duktig att jag gick och drog på mig värsta förkylningen med halsont, huvudvärk, snuva och feber på söndagen innan jobbet började. Men som ni vet så kan Ipren göra underverk har ingen aning om hur jag klarade av dagen men det gick faktiskt hyfsat.
Vissa saker straffar ju sig själv direkt så jag var ju tvugen att stanna hemma i tisdags. Så jag fick en intensivkurs på två dagar om hur hela det nya datasystemet fungerade samt gräva fram de gamla kunnskaperna från någon stanns långt in i hjärnan.
Nu har min förkylning flyttat sig till örat och det är inte mysigt, inget jag rekomenderar någon.

RSS 2.0