Bikinin som inte fanns

Nu känns det att jag har sommarlov, men man ska alltid göra 1000 saker direkt när man har blivit ledig, och allt ska ju helst hinnas med innan cypern.
Har varit på Nova idag med Nina för att handla saker jag faktiskt behöver nämligen ett par flip flop och en bikini. Men jag hittade inget av det, eller jo jag hittade en jättefin bikini men den fanns ju givetvis inte i min storlek. Jag hittade ingen anna som passade på hela stället, så jag ringde ut till Väla men dom hade den inte heller....
Så för att trösta mig själv handlade jag två par skor på skopunkten istället.

Har så sjukt kallt hemma, afb har varit här och tagit alla termostaterna på elementen så de står nu konstant på iskallt. Han som var här och tog dom sa att han snart skulle komma och sätta dit nya, men vi har inte sett röken av några termostater och detta var för en vecka sedan.
Det är ju inte direkt sommarvärme ute så jag går konstant runt med filt, känns som om det är mitt i vintern.

Imorgon bär det av till Malmö för att fortsätta jakten på bikinin. Nu ska jag göra kaffe till mig i min moccamaster och bädda ner mig med en filt i soffan.

Farmakologi

Ja nu är jag tillbaka igen efter att nåst intill ha bott på kemicentrum inför tentan idag. Men det gick ändå inte vägen hade inte riktigt tur med frågorna om man säger så, för det hade behövts. Men men nu är det över, ända tills augusti då jag är på cypern nu när omtentan är. 3 år utan mågon omtenta är ganska så bra jobbat, och man måste ju prova på det med (och förhoppningsvis upptäcka att man inte behöver göra det igen).

Firade min otroligt effektiva timme i tentasalen med att åka ut på nova med emelie och madde för att shoppa loss, så nu har jag införskaffat mig en moccamaster med termoskanna som gör supergott kaffe, ett par ballerinaskor och en t-shirt.
Ikväll blir det lite korrefest i G-korridoren och sen ska jag för första gången på väldigt länge ge mig själv en lång sovmorgon, sen rätta min essay och rösta, vilket känns sjukt vuxet =)

RSS 2.0