Bajsvatten!

Nu har dommen fallit (nästan). Husvärden (fixarfrasse) var här i morse och konstaterade att det kom vatten och skulle ta reda på orsaken. Det visade sig att det va ett av avloppsrören som går uppe på våra köksskåp som läckte......säger bara mummma!!!!
Så nu har skåpen plockats ner och man kan se rätt upp bland rören....vill bara informera om att det fortfarande droppar, fast istället för att rinna fint längs väggen droppar det ner i vasken.
Bajsvatten!!! det är äckligt....
Hoppas att det fixas fördigt imorgon....och att dom inte behöver bryta upp taket och grejjor....jag vill kunna laga mat utan att den blir kontaminerad.

Kärlek (utan vatten)

Vatten i köket

Nu rinner det vatten längs vårt kakel i köket.....
det är spännande med ett eget hushåll...

Apoptos

Okej sandra jag kanske har blivit lite slö på att uppdatera :P men det händer ju inte så mycket spännande i mitt liv. Cellcykelföreläsning idag, en massa förkortningar så till slut var man helt snurrig i huvudet. Men det är fantastiskt att det fungerar så bra som det gör. Man förvånas lite över att vi inte har mer avancerade sjukdomar än cancer...

Fick även lära oss om den finurliga mekanismen apoptos (cellerna begår självmord) det kan ske genom yttre och inre signaler. Signalen startar när kaspaser proteiner som finns naturligt i cellen kommer nära varandra.
Man kan aldrig lära sig tillräckligt :P

Kärlek.

Livet på min pinne.

Äntligen frisk. Har varit på spinning idag, skönt att kunna börja träna på riktigt nu så att man blir lite fit :P

Testar just nu min simultanförmåga genom att skriva labrapport samtidigt som vi tittar på Bewolf, eller vad den nu heter.....
Imorgon blir det en sväng ner på stan för att köpa lite presenter, det är så många som fyller år nu på våren. Det kommer också att bli en fullspäckad helg, måste bli klar med rapporten innan fredag annars blir det inte mycket sovande till måndagen....

Nu börjar även denna tentan att närma sig, så snart får man bli den asociala jäveln som kryper in i sitt skal och inte pratar med någon.....men vad fan....sånt är livet på en pinne :P

Kärlek.

Outsiders

Vi här i västvärlden ser så fyrkantigt på könen.....Ja hur fasiken ska man annars se det, antingen är man flicka eller pojke...det är ganska svårt att vara något där i mellan.

Skumt avsnitt av outsiders, ingen verkar ju ha alla hästar hemma..

Falsk bullemi.

Sitter hemma och har två timmars håla innan det bär av tillbaka till labbet för att klyva DNA och titta på band på en gel. Ja oss kan man roa lätt :P
Är nästan helt av med min förkylning, har skickat den vidare till andra istället. Så nu finns det snart inga ursäkter för att inte träna. Men det behövs heller inte utan jag vill träna för jag har ju lyckats med att fastna lite i sambofällan fast än lina varnade mig.
Så nu ska det överblivna fläsket bort!!!
Ont ska med ont fördrivas.
Så nu försöker vi bli nyttiga vilket inte går så bra ;) gjorde linssoppa med curry igår, både gott och nyttigt men efter det var jag ju tvungen att äta lite glass. Kan inte få kontroll över mina begär, lider nog av falsk bullemi eller nått, bara äter men glömmer att spy :P

Kärlek.

Lennart kan inte cykla!

Idag är det alla hjärtans dag, och hör upp världen för en gång skull är jag inte ensam!!!
Har varit det alla andra år så länge jag kan minnas...vilket är typ hela livet. Men nu kan jag uppskatta denna dagen för en gång skull....
Vet hur mycket denna dagen är otrevlig för vissa...men idag tänker i alla fall jag vara glad =)
Preseter har jag fått med :D måste varit extremt snäll :P
20 rosor, ett guldhjärta och underkläder ;P

Är dock fortfarande förkyld, men nu har det flyttat sig från huvudet och ner i halsen så jag vet inte vad som var bäst.
Ikväll blir det nog mys och lite lyxigare middag =)

Kärlek till alla!

Sjuk

Nu har jag åkt på värsta förkylningen, hade tänkt gå och träna ikväll men jag tror att det får vänta.
Det är en så mysig förkylning med huvudvärk och allt som ingår :P
saknar rinexin....det är bra det, får nöja mig med ipren. Hoppas att det går över snart.

Kärlek.

Är det nån som har sett mina knäckebrödmackor?

Nu börja ångesten komma smygande, denna välkända som dyker upp i dessa tider när man ska börja tänka på att skaffa sommarjobb.
Inte nog med att det är grymt svårt att få nått överhuvud taget så vill man ju gärna ha nått som kan ge något längre fram. Detta året är det ju ännu viktigare att jag får ett jobb för ni finns det ju en hyra som ska betalas och den tar inget sommarlov den inte.
Har idag sökt två stycken men ska söka fler. Hoppas att jag får många så att jag kan jobba som ett djur hela sommaren så att man får lite pengar.

Idag har det varit tvättdag för oss, så nu hänger det blöt tvätt i hela lägenheten. Det finns inget tråkigare än att tvätta, bara ränna upp och ner i tvättstugan.
Gillar inte tvättstugan här, det är näst intill omöjligt att få en tid då det bara finns en tvättstuga till alla som bor på Sparta, och jag vill lova att det är många.
Eftersom vi inte hann med att tvätta allt under våra två timmar så har vi fått boka en ny tid. Det blev givetvis klockan 7 på lördag morgon. Hej då sköna sovmorgon....

Men nu har jag gnällt färdigt :P
Trivs faktiskt jättebra och är glad att jag fick tummarna loss och flyttade hit. Tror man mår bra av att flytta lite, om inget annat så får man ju rensat bland sina saker ;)

Kärlek.

Vad är detta?

En 14 åring och en gammal dansbandssångare med halvnakna dansare ska skickas vidare i melodifestivalen.

Var är Sverige påväg??

En röst i natten.

I kväll är jag gräsänka (eller vad det nu kallas) alldeles ensam hemma medans mammen är ute och super skallen i bitar. Undra hur bra han kommer att må imorgon hehe.
Så jag sitter väl troligtvis och tittar på melodifestivalen i min ensamhet och äter allt som jag kan hitta i skåpen.

Igår hade jag inflyttningsfest med pizza, dricka och goda vänner...vad mer kan man önska??
Dansade lite i lägenheten måste ju öva på pardans nu inför balen, jag kan svära på att jag inte lyssnat så mycket på thorleifs gråt inga tårar så mycket förr (har aldrig lyssnat på den innan) men vad gör man inte för konsten ;)

Kvällen avslutades sen med en liten efterfest hon Nina efter party på helsingkrona...kan lova att fötterna var ganska möra.

Kärlek.

Benen??

Idag har jag kört helt slut på mig själv. Föst mitt första spinningpass som jag faktiskt inte dog av, får väl tacka alla mina år av cykling till skolan för det. Ska faktiskt fortsätta så det blir ett gerdakort alldeles snart.
Efter det var det en snabb dusch hemma och sen iväg (på cykeln) för att storhandla. Nu är man äntligen hemma och benen har helt lagt av, men värt var det =)

Nu har vi varit så duktiga så det blir pizza till kvällsmat :P

Kärlek.

Biolog

Nu har jag skaffat mig en alldeles egen datro så nu slipper jag snylta på andra och kan vara en riktig nörd som är inloggad på msn dyget runt :P

Idag ska jag för första dagen ta och cykla till sklan för nu när cykeln är här nere känns det väldigt onödigt att inte använda den.
Går eftermiddagspasset idag, inte så väldigt skoj gillar bättre förmiddagar för då kommer man inte hem så sent. Men denna kursen har jag lyckats få det dåliga schemat.
Ska på labb mäta respirationen på celler från tobaksplantan, läste precis igenom det och det verkar jobbigt. Tycker mycket bättre om alla biologers vän arabidopsis, =)

Kärlek.

RSS 2.0