wasgij?

Då var det fredag igen =) och en skön helg ligger framför oss.
Upp tidigt imorse då jag sov hemma i min egen säng var jag tvungen att gå upp 7 (började 10.15), när jag öppnade kylskåpet upptäckte jag att det knappt fanns någon mat hemma så det blev en knäckemacka med leverpastej och en mugg te. Kan ju säga att jag var rätt hungrig sen vid 12.
Kommer till skolan och ska ha en vääääldigt tråkig gruppövning. Trött och hungrig sitta där och lyssna på alla som tror att dom vet allt....
Sen även fast v i var klara var vi tvugna att sitta kvar och vänta på att läraren skulle komma så att vi kunde få närvaro, annars är det ingene vits med att gå dit då ända anledningen till att man är där är att man får extrapoäng till tentan.

Nu ska jag snart åka hem till Lina. Vi ska beställa mat dricka vin bygga pussel och snacka skit :P Ska bli mycket roligt för det var ett tag sen sist.
Imorgon blir det släktkalas i malmö, får se om jag överlever det.

Kärlek.

Sjuk med Harry.

Igår var en helt underbar dag, Då hade du varit min i exakt ett halvt år! Jag kan inte fatta hur fort tiden går, känns ju som om det inte var alls längesen som vi lika nervösa båda två skulle prata :P
FIck ett jättefint halsband och örhänge från pilgrim och en god middag. Även om han inte tror att han kan laga mat så går det bra =) Mästerkocken finns där, den har bara lite svårt att komma fram ibland.

Har varit onyttig dessa dagarna, sås till maten som till största delen bestod av grädde och ost. Sen kladdkaka med chokladglasyr och Ben & Jerry glass.
Och nu till kvällsmat blev det pizza med mamma.

Är på väg att bli sjuk nu också. Måste äta ipren och halstabletter för att fungera normalt. Hoppas att det blir bättre till imorgon för då är det fest och sen på söndag är det ju julskyltning på Råå och då ska vi enligt tradition äta lax hos mammas faster och sen gå och känna julstämmningen komma över en.



Nu är det snart jul. Imorgon är det bara en månad kvar till julafton. Måste ju komma på vad jag ska köpa till alla i julklapp. Lite smått stressad blir man. Men det är ju mysigt för snart är julen här med allt vad det innebär.
Man kan ju alltid hoppas att vi får lite snö detta året =D hade varit grymt mysigt.

Nu ska jag gå och bädda ner mig med min nya Harry Potter bok, Vet att det är lite nördvarning på det men det kan inte hjälpas :P jag är en stolt Harry Potter läsare. Och sista boken, måste ju få veta hur allt slutar. Kommer Harry att dö???......

Kärlek.

Nu är du gammal.

Då var det söndag igen och ännu en helg till ända, men bra har den varit älsklingen hade 20 årsfest igår så man är lite sliten idag.
Det var väldigt roligt, alla som sa att dom skulle komma kom så bara det var ju ett stort plus. Smörgåstårta, brownies, glass, godis och en massa sprit.
Min present blev väldigt uppskattad, ett spel där den som kommer sist får en stöt. Tänk er ett gäng fulla killar med ett spel där en av dom skadar sig. Det kan roa i flera timmar, och det var faktiskt helt idag också =)
Det gick relativt lungt till. Behövde bara plocka fram en spann ;P
Och jag höll ju mig på min kant och rörde inte absinten så det gick väldigt bra för min del :D

Imorgon är det tillbaka till skolan och nya tag....
Snart är det 6 månader =) Älskar dig bara mer...

Kärlek.

....

Imorgon är det fest så nu ska det fixas paket =)
Är idol nu men Carla är med, tror att jag måste kräka....

Helgen i korta drag.

blä det blåser jätte mycket....
Kärringkväll sen med Alexandra
Imorgon fest i malmö hos Axel.
Farsdag på söndag
det blir en fin helg detta....

Kärlek.

Ferrokelatas

Första labben på kursen idag, vi skulle plannera hur vi ska hinna med allt och lära oss pipettera igen för ungefär 100 gången. Kan ju snart göra det samtidigt som jag sover.
Jag undrar hur detta kommer att gå. Ska klippa en massa plasmider och rena fram proteinet ferrokelats. Är nog inte så svårt igentligen bara att det står så luddigt i häftet så det är som gjort för att det ska gå snett :P

Nu är min älskling frisk så nu kan jag pussa honom =) Så det har ju varit nått bra denna dagen, snart är det helg igen, ska kanske sticka ut på väla då eller nått.
någon som vill föjla med??

Kärlek.

live forever..

Då har man börjat en ny kurs igen. Här går det undan som bara den, man hinner inte andas. Så nu ska vi läsa cellens kemi, får se hur det är. Är ganska skeptiskt till den för jag har hört att det inte är en kurs som man bara måste ta sig igenom, och kemi är ju inte min starka sida.
Det som är bra är att jag är ledig varje tisdag så om det finns någon som vill umgås då är jag ledig =)

Funderar på att gå ut och gå en runda men det blåser så mycket, men jag känner att jag måste röra på mig.
Ikväll blir det desperetkväll med tjejjerna i Lund så det är tur att man börjar sent imorgon :P

Kärlek.

RSS 2.0