Fest

Idag har det varit fest. Amanda fyllde 14 och är nu en riktigt liten fjortis :P Fest hos pappa med en liten skara gäster men mycket mat =) Det är så vi fungerar i vår släkt, vi umgås genom att äta.

Imorgon är det sklan igen, men det har varit grymt skönt att inte börhöva plugga i helgen och nu ska vi bara labba i två dagar. Dissikera råtta på tisdag. Det ska bli väldigt spännande..

Kärlek.

Daugava

Då är man tillbaka i Helsingborg igen efter en party fredag i Lund. Det var ju tentafest, man måste ju fira att nu är det över för ett tag i alla fall. Det var väldigt välbehövt, har nog inte festat på riktigt sen i sommras. Så nu var det bara att ge järnet och skaka rumpan hela natten.
Mycket trevligt folk och några udda brandingenjörer. Men nu har jag fått en ny uppfattning om Hallands, det var faktiskt väldigt roligt. Musik man kände igen och kunde dansa till, det är ju så det ska vara.

Var på Väla igår och unnade mig ett par nya skor och Lars Winnerbäcks nya skiva Daugava. Det är så bra Helt underbara låtar och givetvis texterna. Jag blir alldeles knäsvag...

Favoritlåt just nu: Jag har väntat på ett regn.

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med....

Nimis

Nu är jag tillbaka i verkligheten. Första tentan är avklarad och jag klarade mig precis. vilket var jätteskönt. Efter två hela dagar på studiecentret (halv nio till halv åtta) vore det lite jobbigt om man inte klarade det.

I helgen var det 4 månader sen vi blev tillsammans =) myskväll och sen på söndagen var det utflykt till Nimis som Emelie ordnat. Mycket fina bilder (läggs upp på facebook)

   

Det var jobbigt att gå tillbaka men ner var det inga problem. Man har ju lår som stål :)

Min grupp

Idag känns det som fredag, kan ju kanske bero på att jag är ledig imorgon och helt slut idag. Gick i skolan mellan halv 1 och 5 snacka om höjdartider.
Sist gruppmötet innan repetitionerna inför tentan börjar. Alla var ju lagom flummiga idag men vi lyckades ta oss igenom allt men ingen visste hur vi gjorde.
Anders tuggade sönder sin penna och la sig tillslut ner i boken.
Tony tyckte inte att vi skulle tro på nått han sa (han gjorde det knappt själv heller)
Jag fattde ingenting
Malin var snackade om innebandy och wow
Hanna försökte styra upp det hela i början men gav sen upp och deltog i våra galenskaper.
Så att vi fick något gjort under den sista timmen är ett under, till och med Ann satt bara inne och flummade med oss för hon orkade inte gå en trappa upp till sitt kontor.

Vad jag tycker om min grupp :D

Imorgon blir det pluggande i Lund och sen till helgen är det en massa som händer, 4 månader på lördag och på söndag ska vi åka till nimis. Får ju se om man överlever eller om det står kvar :P

Kärlek.


The pianist

Har nu tagit paus i mitt pluggande för att skriva några rader :P
Har tittat på the pianist idag, mycket bra film men det var lite jobbigt för dom hade inte textat allt dom sa (på tyska) och jag är ju ingen höjdare på tyska, så då fick man titta på bilderna ;)

Nu börjar det närma sig tenta och man ska inte läsa nått nytt i alla fall vilket är skönt. Nu ska allt bara bankas in med en massa vilja och lite våld.

Såg en väldigt udda dokumentär igår kväll. Den handlade om en engelska kille som var oskuld . Han åkte på en kurs till Amsterdam där han fick lära sig hur man närmar sig en tjej och allt sånt fint. Med romantik och anatomi. Denna kursen avslutatdes med att han fick ha sex med en av "terapeuterna".
Kille var 26 år. kan det bli mer sexhets i denna världen??? 

Kärlek.

1800-talet

Äntligen tillbaka till verkligheten. Har precis kunnat starta datorn för nu har strömmen kommit tillbaka. Har haft elektriker här idag så strömmen har varit av se 8 i morse.
Har ju sina för och nackdelar, man upptäcker ju att man behöver ström till allt. Men man pluggar aldrig så effektivt som då för det finns inget annat att göra, men sen när jag var färdig med det var det inte så himla skoj.
Då fick man roa sig lite som på 1800-talet :P lägga pussel, teckna och läsa.

När jag blev trött på 1800-tals livet ringde jag och störde älsklingen :P

Tacka vet jag mobil och ipod.

Man ska känna att man lever.

plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg,plugg, plugg, plugg, plugg

Detta är vad mitt liv består av just nu. Man kan ju ha roligare.
Men nu har jag tagit en paus för dagen, dom säger ju att det räcker med 8 timmar/dag men det vete fåglarna. Får nog ta och plugga lite mer senare ikväll men nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och lyssna på musik. Ta det lite lungt för ett tag och bara slappna av.
Känner att jag behöver det för gårdagen var inte rolig.

Väggen kändes nära då, nu är det lite längre dit.

Vem får mig att gå dit jag aldrig gått..

Top model

Dagen har varit som alla andra dagar. Skolan tråkig föreläsning....
men sen träffade jag Lina på stationen och vi bestämde oss för att gå och käka sushi, för det var ju ett tag sen sits. Men denna gången blev det utan saranda för hon har ju skaffat sig vingar och flyttat till Sheffild??(stavning)
Gott var det =) sen var det ju bara att sätta sig på cykeln och åka hem till den kära boken för att socialisera med den i några timmar....
Har inte läst så mycket i hela mitt liv...
Men nu får det räcka för idag.
Ikväll är det de tre sista avsnitten av top model =)

Det var vi mot dom...


...

Åka och äta middag hos mormor och morfar idag och sen givetvis plugga. Har skjutit på det så mycket det bara går den här helgen men nu får jag bita i det sura äpplet.

Vill inte och förstår inte ens hälften, ångest på hög nivå. Känns som om detta kommer att bli en av de första kurserna jag kommer att misslyckas på...

I´m on the highway to hell....


Bränt gummi.

Igår var det fest hos mammas kompis. Jag, Jonatan och hans flickvän Emelie tröttnade ganska snabbt på det fulla sälskapet och gav oss iväg för att andas lite bränt gummi.
Streetrace nere i hamnen där jag och emelie stod och dreglade över många fina gamla bliar, sen var där förstås också en massa pappas BMW och Mercedes men dom kan man solla bort.
Eftersom polisen inte dök upp så dog det själv av efter ett tag och plötsligt var bara alla borta, då var det inte mycket att göra än att åka tillbaka till festen och då om möjligt ännu fullare föräldrar ;)
Men det var trevligt i alla fall =)

Ett till kalas idag så nyu har man fyllt den sociala kvoten, vilket inte haqr blivit så nyttigt direkt så på måndag får jag börja bli lite sund.

Tycker synd om sandra och hennes cykel, jag kan ju bara säga att jag vet hur det känns när ens vän hamnar hos något känslolöst psykfall. Ska vi söka upp dom och slåss!!

Ska plugga lite nu om jag orkar..eller vi får se...kanske...jag vet inte...

.Kärlek. 


En bibel.

nu är denna vecka slut vilket är mycket skönt. Det känns som om den har varat i en evighet. Har nog inte läst så mycket i boken under en hel kurs innan.
Man har inte hunnit med nått annat, känns som om man inte har nått liv alls.

Idag var det hälsningsgille i AF-borgen för alla novisher och givetvis var vi där också för att snylta på alla gratisgrejjor och godis. Är man riktigt duktig och strategisk kan man samla på sig massor. Jag lyckades få med mig:
10 pennor
7 kondomer
massor av godis
1 öppnare
1 mobilsnöre
1 brosch
1 påse the
3 paket nudlar
1 wasa färdigpackat knäckebröd
1 bibel

och sen givetvis en massa papper som man bara ksatar när man kommer hem.
Men kan en student behöva mer?? tror inte det.

För kärlekens skull...

Kom så ruttnar vi ihop.

Nu har man fattat hur jobbigt detta kommer att bli. Man hinner inte göra annat än läsa och den första tentan är om bara tre veckor...vi har ju knappt börjat :S
Första gruppmötet idag, gick helt ok har en bra grupp tycker jag :)
Sen var det labb på hjärnan mycket intressant med en massa ord som man inte fattade och en massa delar man skulle hitta som man inte hade en aning om var de kunde finnas. Så det blev lite skissa och gissa. Rena rapparkaljan :P

Nu har jag bara 40 sidor och 20 frågor som ska arbetas igenom till fredag, det kommer att gå som en dans. Hejdå sömn :P

Men imorgon är det bara en föreläsning till 11 och sen blir det att bänka sig med boken..kanske hinner ut en sväng till väla och shoppa lite nya höstskor, vem vet....


Kom så ruttnar vi ihop på alla veta-bättre typer....

Första riktiga dagen

Idag var det den första riktiga dagen i skolan med labb och allt, nog för att den var ganska tråkig men snabbt gick det :P Hur kul är det att sitta och glo på saker i ett mikroskop och inte göra annat, bara titta aha så ser tvärstrimmiga muskler ut, jaha intressant.

Jag hade ju världens tur när det gälde grupperna kom med personer som verkade helt ok om man bara gick på det första intrycket, hoppas verkligen att det funkar för det är ju grupparbetet hela kursen hänger på....
Tycker synd om Nina, Lovisa och alla nadra som hamnade i grupp 7-12 för dom har alltid eftermiddagspassen (vi har alla på förmiddagen ;P ) Så jag har ett jättebra schema, för dom som har lagt det har ju inte varit ett dugg rättvisa.
Men sånt är livet.
Imorgon är jag ledig men ska nog ner en sväng till Lund i alla fall =)

För kärlekens skull..

Jävla afb..

Ja då var det Söndag, helgen går så snabbt nu när man har något att gör i veckorna. Sitter här och vill laga mat men vi har hantverkare i köket så spisen är urkopplad då kan man inget göra mer än vänta.
Får roa mig med att titta på House istället det är ju tur att man har någon sysselsättning. Men det tog ett tag innan det kom igång eftersom att jag blivit av med laptopen så finns det inget program på denna datorn som kan läsa det formatet. Så det vara bara till att ge sig ut på nätet och leta, och visst hittade jag ett program efter många om och men som dessutom fungerar =)
GUUD vad jag är teknisk :P

Kan inte logga in på afb, hoppas att mitt konto inte försvunnit :S
hata afb!!!

Riktigt vuxen.

Nu är vi en dator fattigare, man känner sig helt handikappad. Vår bärbara har fått flytta med Ida upp till Stockholm för hennes skulle lagas. Men man får ju försöka överleva.

Nu är det bara jag och Amanda hemma alla anrda har åkt iväg så då är det jag som får bli huslig, så idag har jag städat, handlat, lagat mat och diskat en massa disk (det var fest igår)
Nu känner man sig riktigt vuxen.

We are so young, our life has just began..

Datorjävel

Idag var det första dagen i skolan vilket var både roligt och mindre roligt. Givetvis var det underbart att träffa tjejgänget ingen det var ju nästan tre månader sen sist.
Nu blir det humanfysiologi som vi ska bli experter på, extremt mycket självstudier och gruppövningar och sen dessutom två muntliga tentor. Det skrämmer mig en aning, jag som har värsta scenskräcken, kommer garanterat att gå åt skogen.

Imorgon flyttar min kära syster till den stora staden Stockholm, så när jag vaknar imorgon är hon inte kvar hemma, och hon kommer inte hem heller (jo någon gång men inte imorgon). Tycker att alla bara flyttar snart finns det ju ingen kvar här.
Jag vill också flytta då, vill inte bli ensam kvar här. Kanske ska styra flyttlasset till Lund, vem vet :P

Idag har min underbara pojke försökt fixa Idas dator som bara bråkar hela tiden, den måste har något emot oss och hela världen. Han satt i 5 timmar för att få  allt att funka. Fick ju börja om helt från början igen med att formatera om och radera allt. Sen efter många om och men fungerar allt med internet och diverse annat. Snacka om att man blev glad då.
Men sen när jag kommer hem med den och Ida ska starta den så vill den inte ens öppna windows och sen när den väl kommer igång så hittar den inget nätverk.

JAG BLIR SÅ TRÖTT
Imorgon ska Anders gå och lämna tillbaka den och kräva att den lagas eller få en ny, för det måste vara fel på datorn, man kan inte gör mer för att den ska funka.
Har bestämt mig nu för att jag inte ska ha en laptop, man fär bara problem med dom.
Tänk att tekniken kan driva människan till vansinne.

Var tvungen att tröstäta lite.

Now I´m finally free..

RSS 2.0