Karatekatter.

Sitter och tittar på Star Wars, ska se alla filmerna eftersom att jag inte har sett dom innan. Är på episod II nu och började på fyran, så det är bara en kvar...nästan lite synd för dom är faktiskt bra :P lite nördvarning kanske.

Å tack Sandra för det fina inlägget, okej den katten du hade bild på liknade faktiskt en gremling, men jag ska ju ha en snygg katt så det är så :P och den ska ha det tuffaste namnet i världen, typ tussan ;) PM tycker Nitro.

Var och tränade afro idag på Gerda, det var spännande en lite udda träning faktiskt men väldigt roligt. Stampa runder barfota till trummor, om man försökte riktigt hårt kunde man nästan tro att man dansade runt en eld i afrikas skogar. Imorgon kommer svärföräldrarna hit på lunch och på morgonen ska vi gå på yoga igen, det var ett tag sen sist. Har äntligen tagit tag i träningen och det är faktiskt väldigt roligt. Kanske får man en lite snyggare kropp till på köpet :P

image22
Mycket finare kisar =)

Kärlek.

Sphynx

Äntligen är man klar med grupparbetet, har i alla fall skickat in det men sen blir det alltid något som ska rättas. Bara för att vår grupp var så sjukt duktiga och gjorde klart det igår så är jag ledig idag :D effektivitet lönar sig ibland, så idag händer det inte så mycket, ska tvätta och gå på ett styrkeaerobic pass annars blir det rätt lugnt.

Det snöar som bara den ute, man kan inte tro att det snart är april. Hallå!!! det ska vara sol, fågelkvitter och börja komma löv på träden, men nej då. Det ska vara en decimeter snö och askallt, är det vå eller?? Vi har två årstider här i sverige, vinter och höst, har vi tur kan det bli lite varmt en månad men inte mer.

Jag har hittat en katt som jag grymt gärna vill ha =) en liten sphynx :D ja det är dom som är nakna, men dom är så sjukt söta. PM ska testa sig och om han inte är alergisk längre kanske det kommer att flytta in en liten sån hos oss sen i framtiden..Hoppas!!

Kärlek.

påskyoga

Nu känns det att påskhelgen är igång på riktigt, en massa farande fram och tillbaka till familj och släkt. Men det är ju kul också =) slipper laga mat på tre dagar och får en massa godis, det är ju riktigt soft.
Igår var jag och PM på vårt första styrkeyoga pass, tyckte att det var dags att prova det och jag blev helt kär =) det var väldigt roligt, annorlunda och avslappnande ända tills jag vaknade idag och har massiv träningsvärk i hela ryggen. Så man tränar faktiskt även fast man inte märker det då eftersom allt går så långsamt.
Det var väldigt mysigt och jag rekomenderar alla att prova ;D

Idag bär det av till malmö och PMs föräldrar och imorgon hem till Helsingborg ingen fast till mamma =) det blir full fart hela tiden =)

Kärlek.

Lov

Nu är det lov på riktigt, och det är grymt skönt att inte ha nått att plugga. Jag kan då ta det lugnt utan att få dåligt samvete.
Lovet inleddes med en påskfest i tisdags som höll på ända till fem. Kan säga att man var ganska så sliten igår, det märks att man börjar bli gammal. En mycket trevlig hemmafest, vi spelade spel som vi hade varit och köpt. Kampen mellan kvinna och man, och vem tror ni vann?!. Jo tjejerna så klart, och då var vi bara tre och killarna var 7 stycken så dom hade två lag och ändå så vann vi.
Sen var det ju också en annat inblandat (kan ju gissa vad jag menar)  :P men det var ingen som trillade under bordet. =)
Idag blir det mest softande och kanske bio ikväll. Här är fortfarande snö blä

Kärlek.

Solen!

Solen skiner :D det var ju ett tag sen man såg den, ska nog gå ut en runda och bara mysa. Vet doch inte hur varmt det är.....
Sen ska jag börja skriva lite på uppstsen som ska vara klar efter påsk. Heterokrona geners påverkan av utvecklingsstadierna hos C.elegans, låter inte det spännande?

Kärlek

Isisar

Idag har jag varit med krichansta nation och ridit islandshästar. Det var sååå mysigt för det var ju 100 år sen jag satt på en häst. Men det var ju ungefär som att cykla så fort man satte upp i sadeln så kom allt tillbaka.
Jag såg ju mig själv som erfaren och fick då en lite piggare häst :)
Han var grymt söt och hette Búdda. Jag ska lätt ha en islandshäst dom ser ut som små troll i sin jätteman och hjärtat bara smälter. Hon sa att en någorlunda bra häst kostar runt 50.000 så det är ju bara att börja spara  =)
Bara en som ramlade av annars var det inget dramatiskt som hände. Vi såg ett par storkar också, värsta safarin.

Kärlek.

..

Varför får inte jag läsa??

Kan det bli bättre?

Då var tentan gjord, och det gick väl si sådär, har jag tur klara ja mig ( och om lärarna är snälla) :P
men jag kan ju säga att balen lätt var värt en omtenta så man ska inte deppa för sånt.
Var på spinning idag och det var ju ett tag sen sist, kan säga att det verkligen kändes. För jag gick ju ut loika hårt i början som sist vilket ledde till att jag var helt slut och svettig som en gris bara efter halva passet. Men det var grymt skönt efter att det var slut, jag gillar spinning ör efteråt känns det verkligen att  man har gjort nått.
Sen när jag kom hem hade PM lagat mat, han är bara helt underbar. Nu väntar bara en skön kväll framför tv:n utan någon ångest över att man inte pluggar.
Kan det bli bättre??

Kärlek.

Ny taktik

Tenta imorgon blä!!

Har en ny taktik:

Gå dit titta på tentan och inte göra den bra ( har inte pluggat ordentligt gick på bal istället )
Supa skallen i bitar på onsdag
Sätta omtentan genom att plugga ordentligt.

Hur låter det uppplägget??

Kärlek.

Vad är väl en bal på slottet?

Igår var det bal på slottet eller igentligen på Grand Hotel, men det är ju nästan ett slott. Det var grymtskoj och alla var jättefina. Så nu har jag använt klanningen två gånger för det var ju högtidsdräckt som var koden, alltså frack.
Så det fick vi hyra en till PM och han blev sååå fin.

Snälla mamma kom ner och fixade mitt hår. Tackar så mycket mammsen, jag hade lätt det snyggaste håret av alla ;)

Så här var kvällens aktivitet:

mamma kom till oss vid halv två så att vi kunde börja med håret, det tog sin lilla tid när det skulle rullas på spolar torka och sen sättas upp, Vi var nog klara med det vid 5 halv 6 eller nått.
Sen fick vi privat taxi till Lovisa klockan 6 för att ta en liten fördrink innan vi gick till Grand. Väl där blev det champagne och sen gick vi upp till stora salen för att hitta platserna och äta fin mat.

Maten var väldigt god men vi satt och åt i nästan 4 timmar och då var det ju klart en massa tal och utdelningar av presenter bland annat. Helge Skoog var där och höll tal, det var kul för det var i style med parlamentets tips från coachen och det var vi som besämde. Det var bara att skrika ut en känsla eller person. Väldigt kul =)

Även en manskör kom och sjöng för oss så det var väldigt lyxigt.
Efter maten blev det dans som höll på till två. och vi dansade allt. På riktigt skojjigt värre men det var så trångt att man krockade med alla var man än gick.

Klockan två bar det av till AF-borgen för efterfest och nattamat. Fast då var vi ganska färdiga och fötterna började säga ifrån så halv fem var vi hemma efter en mycket lyckad kväll.

Lätt att jag kommer att gå på fler baler. Tror nästan att jag måste införskaffa en klänning till..

Här kommer lite bilder =) Fler finns på facebook.

image18
Håret =) där är typ 1000 klämmor.


image19
Hemma hos Lovisa på fördrink som var mycket god.


image20
Det gäller att hålla koll på fötterna


image21
På efterfesten jag är siten och PM är HET!!!

Kärlek.

Hemmet i bilder.

Har nu kommit till skott att låna hit en kamera :P Så här kommer lite bilder på vår enkla lägenhet. Håll till godo Sandra =) Kom gärna och hälsa på oss :D

image11

En del av vårt kök..utan bajsvatten denna gången ;)

image12

Vardagsrummet

image13

Sovrummet där all magi skapas :P

image14

Uteplatsen och en del av vår gemensamma gräsplätt (det finns gungor...)

image15

Hallen tänk bort att saker på golvet.

image16

Datarummet Aka rummet där vi samlar allt som inte får plats på nått annat ställe...

image17

Porrpose vid tv:n.....behövs det sägas mer..

Där har vi vårt enkla hem i bilder vad tycks??

Kärlek.

BAL!!

Imorgon är det bal på grand fy fan vad snygga vi ska vara =)
Förhoppningsvis har vi raggat upp en kamera så har ni tur kommer det kanske lite bilder på allt möjligt :)

Kärlek.

Tentatider

tentatider så fram till tisdag blir det inte så mycket skoj.
kanske en liten uppdatering om hur det var på balen på söndag...annars är jag helt asocial.

Kärlek.

Färdigt!

Nu har vi ett alldeles nytt kök (eller kanske inte riktigt) man kan nu fungera som normalt där igen, och man slipper överraskningar så som bajsvatten och ruttet trä ;P
Har hittat mitt nya kall nu =) bomberman :D grymt skoj, men det var kanske inte så bra plannerat med tanke på att det är tentavecka nu så igentligen skulle man väl behöva sitta med näsan i boken men vem orkar det...
Idag har det snöat också....ja det ska man också hinna med innan sommaren kommer.
Försöker också vara duktigt på att söka jobb, har hittills sökt 6 st. Tycker det är ganska bra, det är i alla fall mer än vad jag gjort någon annan sommar...

Nej nu ska jag laga mat i det fina köket :D blir nog köttfarssås och spagetti =)

Kärlek.

Malmö

Varit i Malmö idag på middag hos PMs föräldrar, var mycket trevligt så slapp man själv försöka fixa till nått i köket. Känns inte helt sstabilt även om jag har torkat allt med rengöringsmedel så vet man inte vad som kan gömma sig bland rören.
På måndag blir vi väl förhoppningsvis av med det.....hoppas hoppas, om det fortfarande läcker får dom fasiken byta hela systemet för jag tänker inte ha mer bajsvatten i mitt kök :P

Annars händer inte så mycket, en massa tentapluggande. Men nästa lördag så blir det bal på grand hotel :D fint som fan =) får användning för min klänning igen ska bli mycket skoj.

Kärlek.

RSS 2.0