Gyllene skor

Idag efter jobb blev det en cykeltur till väla trotts att det blåste halv storm i sidvind. Där inhandlades både saker jag behövde och saker jag bara var tvungen att ha.
Det som jag behövde var en kudde, man kan ju inte ha en kudde när man sover två ;) Det som va extra bra var att det var 70% rea på den så då blev det två  örngott också (rosa med dödskallar och hjärtan på) så jag fick två söta örngott och en kudde för 103:- kan det bli bättre?

Sen det jag bara var tvungen att ha var ju ett par skor. Jag vet att jag inte behövde dom men jag kunde inte låta bli. Handlade för ett tag sen ett par höga svarta med paljetter och dom fanns i guldiga också. Så idag kunde jag inte stå emot utan var tvungen att köpa de guldiga.
Det är ju såå mäktigt med guldskor!!

När jag går i mina gyllene skor...

Som alla andra.

Ja då har ännu en ny vecka tagit sin början, och den ser ju ut som alla andra veckor. Samma rutiner och samma jobb, men lite nytt folk. De är det som gör det lite mer varierande att jobba under semestern för det kommr nytt folk varje vecka. Nog för att jag vet vilka alla som jobbar där är men det var ju ett år sen vi sågs sist.

Har också flyttat hem till pappa denna veckan. Började få lite dåligt samvete för att jag aldrig är hos honom. Det blir ju så när jag spenderar alla mina helger i Lund.



Det sägs att ovan molnen är himmlen alltid blå...


Söndag.

Nu var det söndag igen, den klassiska ångestdagen med tanke på att det är jobb igen imorgon.
Men nu har jag ju bara två veckor kvar och sen är det tre veckor ledigt tills skolan börjar så det är ju ganska så gött. Har lagt ner planerna på att resa utomlands med tanke på att allt har blivit svindyrt och att det inte finns någon som vill följa med. Det är ju inte precis någon höjdare att åka själv.
Så nu har jag och Saranda bestämt att vi ska spara och åka till egypten nästa sommar när hon kommer hem från England.

Ska snart packa för imorgon efter jobb blir det flytt till pappa föra att bo där en vecka. Man måste ju vara lite social med pappa med och det är närmre till jobb. Då slår man ju två flugor i en smäll ;P

Love and War

Mår inte alls bra. Huvudvärk till tusen och trött som bara den. Har knaprat ipren men inte fan hjälpte det.
Så jag har suttit här hemma och tyckt synd om mig själv och tröstätit en massa onyttighete, för alla vet vi ju att mat hjälper mot det mesta.



Det är alltid lika jobbigt att skiljas från dig. Det dröjer ju så länge tills vi ses igen. Visst var det enkelt att vara ensam men man är så lycklig när man har någon, men varför ska det vara så svårt, tråkigt att vi inte bor i samma stad. Varje gång vi skiljs åt tar du med dig en bit som jag sen saknar ända tills vi ses igen.

Älska mig nu när allting står stilla
Denna magiska stund just då solen går upp

And you think that love is only
for the lucky and tne strong

I entered nothing, and nothing entered me
´till you came with the key and you did you best but..

Jag ska tro på dig, jag ska ge dig all det tid som du vill ha
Jag finns här för dig, jag ska offra allt jag ska ge vad du vill ha.

....Kärlek är härligt....

Festivalen

Då var det Lördag och jag är trött som en gnu. Besökte festivalen igår vilket var mycket roligt. Inget regn och en massa bar musik och goda vänner =). Det var värsta par aktiviteterna, Jag, PM och Lina, Björn. Nästan en liten dubbeldate ;)

Hämtade upp PM på Knutan efter jobb och sen var det bara hem om och vända innan det bar av ner till stan igen för att möta upp Lina och Björn. Åt älgkebab med lingon på, udda men faktiskt väldigt gott Sen blev det munkar också, det är ju bara ett måste.

Sedan bar det av till Sundstorget för att titta på Bo Kaspers Orkester, jag hade bara hört vi sitter i samma bil innan men dom var faktiskt väldigt bra. Där blev det också lite cider i plastglas som hör festivalen till. Efter att besökt gröningen och lyssnat på Mustach och intagit lite mer cider och öl (i plastglas) begav vi oss tillbaka till sundstorget för att se Joddla med Siv. Har aldrig sett dom innan och jag kan ju säga att det var en upplevelse. Alla hade heludda kläder och studsade runder på scenen. Väldigt underhållande och texterna är ju minst sagt udda.

Trodde sen att vi skulle behöva gå hem från stan då bussen var fullsatt. Men när vi kom till nästa hållplats kommer det en till, där kan man snacka om flyt =)

Dagen igår tog slut vid ca: halv fyra, vilket innebar att jag nästan varit vaken i 24 timmar. Så nu har jag varit och lämnat av älsklingen på tåget så nu ska jag nog sova lite innan det blir dags att bege sig ner på stan igen.

Där brinner jag förutan glöd... 


Dra ut jacket

Varför är vissa människor så korkade? och vad är det med semester som dom inte förstår? Jag är sommarvikarie så jag kan inte svara på alla frågor, som jag snällt berättar för alla som ställer dom till mig. Har haft två samtal där människan som ringt tydligen inte förstår mig när jag säger att jag inte vet utan bara fortsätter prata på som om inget har hänt.

Ex: J = jag, K = kund

K: Hej jag undrar hur många anställda ni har på ert företag.
J: Jaha, vad gäller det?
K: jo det är såhär att jag har hand om företagsaktiviteter och nu kommer vi till Helsingborg i höst och vi skulle vilja skicka ut lite material till alla era anställda. Så hur många anställda är ni?
J: Jag kan tyvärr inte hjälpa dig, och han som håller i sånt är ppå semeeter och kommer tillbaka på måndag.
K: Så det betyder att ingen kan hjälpa mig?
J: Ja inte just nu men du kan återkomma på måndag.
K: Okej, Vad heter han som jag ska prata med?
J: Han heter NN
K: och vad har han för titel?
J: titel? han har ingen speciell titel
K: men vad är hans arbetsuppgifter?
J: Jag har tyvärr inte koll på det för jag är bara vikarie.
K: jag förstod nästan det, men vad är hans uppgifter? Är han vaktmästare?
J: Nej, men han har bättre koll på det än vad jag har.
K: Okej, Vad heter er personalchef?
J: XX, men han är också på semester.
K: Okej och hur stavar han det? och när är han tillbaka?

Vilket gitande när man ska skicka ut några broschyrer. Vissa har lite svårt att förstå ;)



Idag börjar Helsingborgsfestivalen och det har inte regnat än. Vad har hänt?? Ska ner imorgon och kolla läget, handla allt skit som man igentligen inte behöver, äta en massa och störa sig på alla som vill sälja rosor.
Precis som en festival ska vara.
Har lyckats lura hit PM också, så jag hoppas att det inte blir en total katastrof för då lär han väl aldrig våga komma hit igen...

Vi drar ut jacket och stänger in oss vår sista dag....


Var är Helios?

Varför kan det inte vara sol? Även om jag jobbar så är det mycket lättare att gå upp på morgonen när det är fint väder än när det regnar och jag vet att jag måste ut och cykla i det skitvädret.

Till helgen är det Helsingborgsfestivalen så då får man väl bege sig ner där i regnet för det ska ju inte bli fint. Kollade på nyhetsmorgon i morse och meterologen där sa att så långt dom kunde se nu så skulle det inte komma in något fint väder. Kan det bli mer deppigt?? Hoppas att det blir fint i augusti när jag är ledig och helst innan skolan börjar.

Vad har vi kvar om vi gömmer det vi vet? Då finns ingenting...

Fröken Julie

Nu var det ännu en ny vecka, varför måste helgen gå så fort? Tillbringade som vanligt mina lediga dagar hos min älskling i Lund, Mycket mysigt. Jag tycker så mycket om dig. Var på bio i lördags och såg Die Hard 4, Den var bra mycket explosioner, smuts och Bruce det är så som en die hard film ska vara. Men den var lite för överdriven ibland det märks ju att det inte är den första för det ska ju alltid bli värre :P

På söndagen stannade vi bara inne i soffa och krängde en massa onyttigheter med tanke på att det ösregnade så kändes det inte så lockande att bege sig ut på någon aktivitet. Kollade på Hannibal Rising mycket bra film inte lika läskig som När lammen tystnar men minst lika bra =)

Idag har jag jobbat igen, inne på min andra vecka och det rullar på, ända skillnaden är att det nu är ännu minder att göra på dagarna, alla andra har ju semester så man får roa sig bäst man kan ;)



Har nu börjat lyssna väldigt mycket på Björn Afzelius, och kommit fram till att han har underbara texter, men vissa är ju inte så muntra, men det är ju bra ändå.

Du hade mist den första illusionen
av den största myt vi hört sen vi var små
men för min del var problemet av en helt annan natur
för krogen stängde redan klockan två

Ja där satt du i ruinen av den rena kärleken
Med en som hade Bacus i sitt knä
den ena led en oförrätt som fodrade revanch
den andre ville dricka upp sin själ

En blick som sedan länge varit brusten
såg in i en som flammade som eld
en fråga lika själlös som allt för ofta ställd
blev nyckeln till ett överklasshotell
Ja du ville känna doften av ett fyllo mot din kropp
för att tvätta bort en helt annan arom
Och du tänkte att dom svinen kan bli renade av lera
så skulle du gå som en nyfödd därifrån 

Julie, ja så var visst ditt namn
ja jag minns du föll av stolen när jag sa att mitt var Juan
ja, ödet satt med trumt på handen i ett spel
Där du och jag var lamporna på bordet

En kärlekslös och ordlös kramp i mörker
en handduk på ett bolster som var kallt
en tröja mot en stola och en matta full av spikar
en långkalsong mot silkesstrumpans kant

Ja, jag märkte att du låtsades att sova när jag gick
förhoppningsvis så tänkte du som jag;
att det gjorde ingen skada, och det gjorde ingen nytta
också tomma nätter följs ju av en dag


Skrivmaskin vad är det?

Weee nu är det helg helt underbart =) Dagen på jobb har varit seg, det är himla synd att dom har tagit bort arbetstidsförkortningen och sommartiden. Hade varit väldigt trevligt att sluta halv fyra idag istället för halv fem. Efter halv fyra ringde det kanske två samtal, det finns ingen som vill jobba så sent en fredag.

Dår är det ju super att man har väldigt roliga och trevliga arbetskamrater som man kan fördriva tiden med :P Skrev på skrivmaskin idag..vad är det för påhitt?? Vi kom inte alls överrens och det tog nästan en halvtimme att skriva en faktura. Tacka vet jag datorn där kan man ju klippa och klistra, ändra om och dona. Men det går inte på denna maskin från stenåldern :P
Okej den är inte riktigt från stenåldern för man kan sudda på den, men varför??



I morgon ska jag hämta pappa och Cecilia på flygplatsen dom har varit i Turkiet. Äckligt bruna kommer dom att vara och jag vit som ett lakan ;) Men något positivt har ju kommit ut av det, har ju kunnat ha den nya bilen vilket har är väldigt bra. Den är så rolig att köra och den är snabb :P beroe kanske på att vi innan hade en buss för sju personer med ingen motor alls. Om man tryckte gasen i botten så hände det nästan inget.
Så allt är ju bättre.

Tänk att två människor som älskat kan bryta ner varandra så....

Musikalisk

Idag har jag jobbat och på förmiddagen hade jag ganska mycket att göra så tiden gick snabbt, vika fakturor, svara i telefon och klistra adresslappar på kuvert, gjorde nog minst 600 stycken och har minst 500 kvar att klistra imorgon....
Men sen på eftermiddagen var telefonen relativt tyst och snäll så då gick tiden lite långsammare. Då upptäckte jag i min ensamhet hur många olika utdrag ur låttexter som får plats på ett litet papper...det var ganska många =)



Jag har fått mitt halsband idag =) det kom snabbt för hon var i Sverige och skickade det då härifån så det tog bara två dagar. Ska ha det på mig imorgon och vara lite sommrig.
Har sett att det ska bli dåligt väder till helgen, varför är det så snacka om orättvist. Det har regnat nästan hela sommaren fram till i måndags (då jag började jobba) och sen är det fint hela veckan fram till fredag för att sen bli dåligt igen. Hur orättvist är inte det jag vill också ha någon chans att bli brun...

Någon som vill åka utomlands med mig??

Idag på frukosten på jobb disskuterdes livet, mycket djupt....Började med olyckor och slutade med disskusion om självmord och psykiska sjukdomar. Man lär sig så mycket på fikarasterna. Visste ni att en nektarin inte alls är en korsning (som alla säger och tror) utan det är en sorts persika och släkt med mandel :P

Älska mig nu när allting står stilla....

snäll säljare

Dagen på jobbet har varit bra idag. Den gick ganska så snabbt, kan ju bero på att jag faktiskt hade nått att göra idag ;P Kan ju inte säga att det ringer överdrivet mycket men man ska inte klaga......
Idag blev jag faktiskt inte utskälld av någon alls, så det är ju alltid ett framsteg. Jag blev istället uppskattad av en av säljarna som ringde. Han tyckte att jag var lika fräck som mamma och att jag alltis lät glad och trevlig när jag svarade i telefonen. Han tyckte att jag passade till det jobbet =)
Var mycket kul att få lite beröm, men jag tror inte att jag kommer att jobba som det i framtiden ska ju sitta ensam på mitt labb och forska på celler.

it´s less dangerous...

Te i massor

Just nu händer det inte  så mycket. Har för tillfället inget spännande liv, mest jobb och lite mer jobb, nog för att det hände grejor där men inget jag kan skriva om här. För när jag väl kommer hem är jag så trött att jag bara äter nått och slänger mig framför tvn eller går ut i solen tillsammans med datorn, sen sitter jag där tills det är dags att sova, (nästan).
 Hämtar te ibland, jag älskar te dricker minst tre muggar om dagen ;P är nog lite smått beroende. Men det ska vara te i lösvikt =) min familj får lite spel på mig ibland för att jag har så många, men man måste ju kunna variera sig :P dessa har jag för tillfället:

viol (svart)
sofiero (svart, med jordgubb och blommor)
skogsgläntan (svart, med alla möjliga blommor)
chai (svart, med kardemumma och nejlika)
citurs (svart)
min favorit (svart, vet inte vad det är i, men gott är det)
persika (grönt)
grön chai
hallon (grönt)
rött julte

Så man kan ju förstå att det tar lite plats ;)

Har redan börjat räkna ner till helgen ska ju till Lund då, det är två månader på söndag =)

Nu ska jag kolla lite på resor i augusit, någon som har lust att följa med ;)

Take my hand, we´ll make it I swear..

Solen!

Idag var det första rikitga dagen på jobbet, bara jag och växeln och givetvis började den med att krångla. Sånt är ju bara helt underbart.
Men efter många om och men när vi tillsammans hade slagit våra mer eller mindre förvirrade huvuden ihop så löste det sig =)
Men efter det gick nästan allt bra jag var inte lika förvirrad som jag trodde jag skulle vara, men det är ju inte så många som jobbar så man håller lätt på vilka som är där ;P

Äntligen har det fina vädret kommit, sa ju att det skulle komma när jag började jobba och jag hade rätt. Kanske ska byta bana helt och bli metrolog.
Älskar solen fast än jag sitter innen hela dagarna, är mycket trevligare än en massa regn och grå himmel, man hade ju nästan glömt hur den såg ut blå...

himmeln är så oskyldigt blå..

Spinkig?

Då har man klarat av alla kalas som varit denna helgen, Sandra igår och Malin idag. Jag får väl börja med Sandras eftersom hon faktist blivit 20!!

Det var en mycket trevlig fest hemma hos hennes mamma, med tält ute och massor av god mat. Och givetvis en bartender och massor med sprit. Det kan ju i och för sig disskuteras om det var bra eller dåligt. Det var ju vissa som efter ett antal drinkar blev fruktansvärt påträngande och klängiga. Jag säger bara ge dig det var ju snart tre år sedan och jag har min pojke som jag verkligen inte kommer att ge upp även om du tyckte att det hade varit en bra idé.

Bortsett från denna lilla incident var alla väldigt glada och trevliga, Sandra hade till och med lyckats att tvinga med nägra Göteborgare så det blev väldigt blandade dialekter. Men ju mer sprit som gick in ju mer förstod man varandra =)

Hoppas nu att du kommer att uppskatta presenterna som du fick av oss, vi vill ju bara ditt bästa, Tack så jätte mycket Sandra Älskar dig massor!

Idag var jag, Linn och Robin på Väla för att inhandla det sista till Malin och för att shoppa lite =) för min del blev det ett par byxor och en tröja =) byxorna var halva priset och det är alltid trevligt. Men jag upptäckte att jag gått ner en storlek både i byxor och tröjor :S vet inte riktigt om jag gillar det.

Sen var det dags för att fira Malin så det var middag på Big Buddha det är mycket mumma =) hoppas också att hon gillade sina presenter, det verkade ju så men det var kanske lite pinsamt att syster var med ;P Men vi fick ju se en fin uppvisning på sundtorget med Göran, för vad är en prinsessa utan sin springare malin??
Jag är mätt som en gnu!! Love you min prinsessa.

Kärlek är ett frö som behöver tid att gro..

Första dan på jobb.

Idag var det första dagen på jobbet, allt skulle läras in igen. Ny växel och alla andra små saker som man ska hålla koll på ;P

Men det gick jätte bra och det känns som om jag har koll på läget ( Nu i alla fall). Det kan ju ändras till på måndag när jag börjar på riktigt. Alla som jobbar där är så trevliga det känns lite skönt att man nästa känner alla där sen innan. Men det dök upp några nya ansikten. Ska till Alexandra snart, laga llite mat prata skit och kanske kolla på en film. Det ska bli väldigt trevligt, jag gillar de små hemma helgerna som vi har ibland ;P

Imorgon blir det riktigt party, Sandra ska ha 20 års fest. Hur känns det att bli gammal?!

Remember me i gave you life...

Höstmys.

Har precis lämnat av pojken på tåget, det var mysigt att ha dig hos mig och jag blev så glad över att det funkade. Var verkligen värt 3,5 timmars städning =). En massa mys (me like). Men nu dröjer det länge tills vi ses igen, lite mer än en vecka men man kan ju inte göra annat än härda ;P

Imorgon börja jobbet, hoppas att det går bra för nu är det slut på ledigheten fram till den  10:e augusti men det blir ju lite mer ledigt efter det för skolan börjar ju inte förrän den 31:e (tror jag).

Vädret är fortfarande kasst. Det kommer nog aldrig att bli någon sommar, det ultimata hade ju varit om den kommer nu när jobbet börjar så att jag inte kan vara ute. Kommer att vara lika blek efter sommare som innan, Sverige har bara en årstid istället för fyra och det är HÖST!!

..Hösten kommer snart, det går med vindens fart....


Älskar er

I går kväll var det träff med gänget. Sälskapsspel, singstar och chips. Grymt kul men alla sjunger ju hellre än bra med vad gör det?
Det var så längesen vi sågs allihop, jag älskar er så mycket bitches =)
Det blev en del snygga bilder (kommer nog att läggas upp på malins blogg) Vet inte riktigt om jag vill kännas vid alla av dom....

 Nu är i alla fall hälften av presentinköpen gjorda, ska nog ner i stan idag med Alexandra och fixa den sista :)
Ska också sanera huset idag, PM kommer och han tåler ju inte katter.
Så då blir mamma glad när hon kommer hem till ett kliniskt rent hus..

..Tycker om när jag har dig vid min sida...

tredje gången gillt..

Tillslut kom vi fram. Jag och malin lyckades att ta oss till malmö för ett möte och lite shopping.

Tycker helt klart att du ska söka in till den skolan. Även jag blev sugen.

Pappa ringde och bjöd hem mig på middag ikväll nu när jag är själv hemma, det är bra att pappa tar hand om mig så att jag slipper svälta. Tycker om min pappa =)

Äntligen har det slutat regna, och än har jag inte börjat jobba, det är ju tre dagar kvar till att pressa. Hejja solen.

Den vinner som är tröden, den förlorar som ger upp..

Inget regn i Lund.

Har tillbringat min dag i Lund hos min PM =) Underbart som vanligt, lite tråkigt bara att det är så långt mellan mötena, Han hade varit jätte gullig och fixat filmer till mig..
Jag vet att du läser detta..du är underbar!

Och för en gång skull har det inte regnat, det var till och med så att solen tittade fram korta stunder :D
Även fast det inte blev så mycket tid spenderad utomhus så var det skönt med uppehåll.
Imorgon ska jag och Malin göra ett nytt försök att ta oss till Malmö, och denna gången är jag säker på att det kommer att kyckas. man säger ju tredje gången gillt.

Imorgon åker också mamma och resten av familjen till Stockholm, så det bli bara jag och katterna hemma.
Hur ska det gå??.....

You are me not so pretty..

Du och Jag

Idag har inte varit en dag att hoppa högt över. Regn och inget att göra.
Har spenderat nästan hela dagen framför datorn, vilket var väldigt trevligt viss stunder ;P

Funderade lite på mitt förhållande. Det var nog ödesbestämt att det skulle bli vi två, kommer ihåg allra första novichfesten på af när du följde mig till tåget (var lite full och hittade inte stationen ;P ) Då trodde alla att det var nått mellan oss.
Redan då hade alla utom du och jag (nog mest jag) förstått att det var så det skulle vara.
Är glad att även jag tillslut fick in det i huvudet.
Tycker om dig

We´ve got each other and that´s a lot
For love - we´ll give it a shot



Inget Malmö..

Det var ju tänkt att jag och Malin skulle göra ett nytt försök att ta oss till Malmö idag men tji fick vi. Tågen var inställda pga regnet och ersattes med buss.
Då kom vi genast på andra tankar för när vi slog våra kloka huvuden ihop kom vi fram till att det skulle ta kanske en och en halv till två timmar med bussen för att äta lunch.

Så det bar av ner i stan istället, lunchbuffé på Buddha =) mycket gott Love it. Man äter så det står ut genom öronen ;P
Shopping av mat och gick hem till malin med matkassarna i regnet.
Svullade i godis och film Band Camp, underhållande film ;P

Angels fall, all for you

Vad falls?!

Det regnar fortfarande eller ska man säga forsar vatten från himmlen. Jag har idag önskat att jag ägde ett par gummistövlar, men icke.
En gummibåt eller en eka hade också varit bra att ha, vägarna var väldigt vattenfyllda på vissa ställen tex på motorvägen var ena filen helt översvämmad och halva den andra. Mamma kör rätt igenom den vilket leder till att vi inte ser ett skit, jag ber henne sakta ner men då säger hon. "Kan jag inte för jag ser ju inget" Ett väldigt bra argument.

Ute hos mormor var det också helt kört, där kunde man inte gå in genom den vanliga ingången för det var minst en decimeter vatten i hela trädgården.

Det som däremot var roligt var att vi spelade poker och jag vann =) ja..det händer inte ofta men nu gjorde det de :D
Jag vann 60 :- så nu är ju helgen räddad ;P

Jag säger bara som Amanda

Vad falls?!

Vadå sommar?

Vad är detta för somma vi har?? Den borde inte få kallas sommar, snarare höst eller nått. Bara regn hela tiden i hela skåne!! Så det finns ju inte ens sol i närheten.....

Snart börja väl folk få höstdepressioner eller snarare sommardepressioner ;P

Men efter regn kommer solsken (förhoppningsvis) ;)

Ångest.

Har nu blivit av med över 800 :- och det var inte roliga utgifter utan räkningar...weeee vad skoj.....

Får inte träffa min älskling förrän på söndag för han jobbar och sen nästa vecka börjar jag jobba och då får ju han semester. Och då kan vi inte ses på hur länge som helst (känns det som). Det är inte lätt med avståndsförhållande när båda jobbar olika tider.

Man ska aldrig säga att kan det bli värre...för det kan det alltid....

Love hurts, love scars, love wounds
And mars,
any heart, not tough or stong enough
To take a lot of pain, take a lot of pain
Love is like a cloud
Holds a lot of rain
Love hurts

hej snygging tror du på tomten....

Har idag varit och gjort mig snygg. Noppat och färgat ögonbrynen och färgat fransarna, så nu kan man gå ut utan smink och inte se ut som om man inte har sovit på en vecka ;P.
Det känns lite exklusivt att göra det på salong så nu är jag 295 :- fattigare men vad gör det.

Sen blev jag uppsökt av Malin som hade luskat ut att jag var i stan, och sedan hittade vi Evelina, då blev det snack om plugg, resor och givetvis gamla minnen och vad alla i gamla klassen gör nu.

Efter att vi lämnat Evelina till sina ärenden så blev det glassjakt. Men vi hamnade på Espresso house och då började snacket.
Först lite om London och Malins vistelse där och sen av någon anledning kom vi in på killproblem och sen givetvis vidare till sex.

Sex i alla former och färger, Vad som är läskigt, Vad som blir tråkigt och att man alltid ska vara öppen till allt innan man provat...
Av någon konstig anledning kommer vi alltid in på det....undra varför....

Såg på hemvägen att det är fotboll ikväll. Hästar, poliser och fulla supportrar överallt....fotboll är grymt överskattat, Märks ju på supportrarna...

Hej snygging tror du på tomten?...

Cykling och presentproblem..

Hälsat på mormor idag och så klart komma på att man kanske skulle cykla dit är ca:1,5 mil och inte cykelväg....
Det var en upplevelse bliar och insekter väldigt nära....var alldeles prickiga av flugor när vi kom fram.

Men nu har man varit både sund och snäll mor miljön =) Kan det bli bättre??

Nu ska det snart handlas present till Sandra som snart ska ha fest. varför ska det vara så svårt?? borde finnas en bok med förslag på bra presenter...
ska kanske ta och skriva det.

Forsaken, i have come for you tonight...

Tagit ställning

Har nu varit duktig och tagit ställning =) har nu fyllt i ett donationskort, ja jag ska donera mina organ om jag dör.

Vad har man för nytta av dom då när man redan är död??
Är ju mycket bättre om någon annan kan leva vidare och att något positivt kan komma ur en tragisk händelse..

Love Life..

Väla med mamma.

Sovmorgon idag var väldigt skönt. 10.30 var klockan när jag slog upp ögonen :P
sen blev det välä med mamma, kom på att jag behövde några låga lite finare flipflopps, men det blev ju inte så. Har kommit fram till att mina fötter ser fula och stora ut i låga skor så givetvis blev det inga låga flipflopps utan ett par höga svarta sandaler med paljetter.
Har även gjort ett överslag på hur många skor jag äger landade någonstanns runt 25 par. är det normalt att ha så många skor?? alla killar tycker nog inte det. Men man behöver många skor. Så att istället för att förneka mitt skoberoende så har jg börjat att bejaka det, mycket trevligare men kanske inte det billigaste :P


image2


Puss

Filosoferar....

Filosoferar över dagen som gått samtidigt som scrubs visas på TV.
Har varit i Lund idag hos min baby =) alltid roligt att träffa honom. Det tog ett tag men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Mycket mys, mat och film. Blade hade inte sett den innan. Bra film, funderar på att bli vampyr i mitt nästa liv. Verkar coolt.

Måndag imorgon och exakt 12 dagar kvar till jag börjar jobba, tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar. Det är inte lika roligt att underhålla sig själv. Upptäcker att man blir helt beroende av TVn kan snart alla program som går, lite skrämmande.
Snart är det CSI....

Tro på dig..


RSS 2.0