Skrivmaskin vad är det?

Weee nu är det helg helt underbart =) Dagen på jobb har varit seg, det är himla synd att dom har tagit bort arbetstidsförkortningen och sommartiden. Hade varit väldigt trevligt att sluta halv fyra idag istället för halv fem. Efter halv fyra ringde det kanske två samtal, det finns ingen som vill jobba så sent en fredag.

Dår är det ju super att man har väldigt roliga och trevliga arbetskamrater som man kan fördriva tiden med :P Skrev på skrivmaskin idag..vad är det för påhitt?? Vi kom inte alls överrens och det tog nästan en halvtimme att skriva en faktura. Tacka vet jag datorn där kan man ju klippa och klistra, ändra om och dona. Men det går inte på denna maskin från stenåldern :P
Okej den är inte riktigt från stenåldern för man kan sudda på den, men varför??



I morgon ska jag hämta pappa och Cecilia på flygplatsen dom har varit i Turkiet. Äckligt bruna kommer dom att vara och jag vit som ett lakan ;) Men något positivt har ju kommit ut av det, har ju kunnat ha den nya bilen vilket har är väldigt bra. Den är så rolig att köra och den är snabb :P beroe kanske på att vi innan hade en buss för sju personer med ingen motor alls. Om man tryckte gasen i botten så hände det nästan inget.
Så allt är ju bättre.

Tänk att två människor som älskat kan bryta ner varandra så....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0