Lakan

Hemma efter ännu en stressig dag på jobbet och är trött som en gnu. Håller på att försöka tina en bit smörgåstårta som jag hade tänkt äta sen om jag kan hålla mig. Sen ska jag nog läsa ut min bok, den är så sjukt bra så man kan inte lägga den ifrån sig, jag kan verkligen råda alla till att läsa den =) Tusen strålande solar heter den och handlar om kvinnorna i afganistan. Ska kanske vila en stund också eller kanske titta på tv. Det var ju ett tag sen.
Fick lite färg igår men det är ju inte direkt någon bränna jag kan skryta med, hoppas att det är fint väder även efter att jag slutat jobba så man slipper börja skolan och se ut som om man bara suttit inne hela sommaren.

Kärlek.

Stress

Nu kommer ännu en uppdatering, det kommer i alla fall ett inlägg i veckan så man får ju vara glad för det lilla. Festivalen var trevlig men gud vad det var varmt. Vi stack ner en stund på dan efter att jag slutat jobb för att titta på några som spelade och bara strosa lite. Det blev inte ett så långvarigt besök för det var så varmt så man visste inte var man skulle ta vägen. Men man ska ju inte klaga nu när varmen äntligen har kommit =) Sen på kvällen var det mycket mer behagligt ocg efter vi hade varit hos alexandra träffade vi Lina och björn nere i stan för lite socialt umgänge.
Hemresan sen på kvällen blev en upplevelse i sig. Dom hade ju inte satt in några extratåg och nere på perongen var det så fullt att det inte kunde komma ner fler. Sen blev ju tåget dessutom en halvtimme sent så vi fick snabbt och med vassa armbågar försöka komma med tåget via tekomatorp så resan hem tog ju en liten stund längre än vad vi väntat.
Sen på lördagen så var jag en aning sliten efter att ha varti vaken i nästan ett dygn.

Så nu är det tillbaks i de gamla banorna på jobbet, och idag har det varit så stressigt så jag har sprungit fram och tillbaka som en tosing hela dagen men det är bättre at ha för mycket att göra än att inte göra nått alls =) Fick även byta skift denna veckan så nu blir det förmiddag i två veckor. Denna eftermiddag har spenderats på stranden och kanske har jag lyckats bränna mig lite ;)

Kärlek.

Alexandra =)

träffade Alexandra idag vilket var första gången på hur länge som helst, gud vad jag saknat dig. Bakad potatis på grafitti och sen en liten sväng ut på väla. Och hon har dessutom gått och blivit förlovad =) GRATTIS!!! så det blir lite party innan festivalen på fredag.

Stan

Idag har jag gjort diskmedel på jobbet =) är sjukt stolt, så lite kommer jag att ha lärt mig i alla fall. Efter jobb bar det av till Malin på Stattena för att göra en liten visit. Kunde ju inte komma när hon fyllde år för givetvis skulle jag jobba då. Så nu har jag sett malins tvättstuga. Slå den du ;)
Sen stck vi ner på stan för att ta en fika på mezo jag var ju hungrig som en varg för när man jobbar förmiddag är det ju lunch redan halv 12 och då är man ju hur hungrig som helst vid fem....Imorgon är det onsdag, blir nog en liten träff med Alexandra då hoppas på det för det var så längesen vi sågs.
Snart är det fredag =D

Kärlek.

Kasst.

Vet att uppdateringen är lite dålig, men jag har inte ett speciellt intressant liv just nu. Sitter på mitt labb och kontrollerar en massa sen hem, dega och sova :P

Kärlek.

Grattis!!

Grattis mina små snäckor =) hoppas att sandra får en fin dag och att malin fick fina presenter igår. Tråkigt att jag inte kunde komma men det är ju smällar man får ta när man jobbar kväll, men jag hade mycket hellre varit hos dig än på jobb eftersom att inget gick som jag ville. Kändes som om jag sprang häcken av mig och gjorde 1000 saker samtidigt som det kändes som om jag inte fick något gjort......
Aja man kan ju inte ha bra dagar hela tiden, nu ska jag snart iväg till jobbet igen, är sjukt drygt att sticka till jobb klockan halv två och sen vara hemma 11 när det är dags att sova, men nästa vacka blir det bättre då är det förmiddagspass så då slutar jag tidigt igen =)
Idag är det onsdag vilket betyder snart fredag och hem till lund igen.

Kärlek.

Äntligen hemma

För ungefär en halvtimme sen kom jag hem från jobbet och nu äör det dags att hrypa till sängs. Kan ju lungt säga att det känns konstigt att inte börja jobbet förrän två och sen sluta halv elva. Idag var det min första dag ensam som kontrollant och inget har gått fel än. Känns faktiskt ganska skönt. Det har varit en lung dag men de sista timmarna blev lite tråkiga för då gick klockan grymt långsamt.

Detta är första gången som jag jobbar skift på riktigt, har inte bestämt mig för om jag gillar morgonen eller eftermiddagen bäst, för båda har ju sina fördelar.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ända till halv tio imorgon. Det tycker jag att jag förtjänar och sen hoppas jag också att det går bra imorgon igen så att detta inte bara var en engångshändelse =)

Kärlek.

schampo i mängder =)

Imorgon är det fredag igen och ännu en helg hemma i lund närmar sig :D Igår kom PM och hälsade på mig, han hade köpt med sig gigantiska rosor till mig. Dom är väldigt fina, undra om det bara var för att han ville skaffa sig lite pluspoäng eller bara vara gullig ;)
Idag har tiden på jobb gått grymt långsamt, har ine haft då mycket att göra så det blev lite städande, och så gjorde jag eget limeted edition bilschampo =) (hemligt recept såklart) men bilen som får använda det kommer att bli finare än alla andra snacka om att det finns kärlek i flaskorna :P

På två veckor har jag nog sovit i hur många olika sängar som helst (låter kanske lita småslampigt) men så kan det gå när man inte längre har en egen säng hos föräldrarna, man får helt enkelt ta den som är ledig.

Kärlek.

Osalig ande

Helgen har gått för fort, innan man vet ordet av så är det måndag igen. Amanda konfirmerades i lördags så då var man i kyrkan och allt, kände sig nästan lite andlig. Så jag har åkt som en osalig ande mellan hbg och lund hela helgen. Från fredag till söndag har jag varit både i hbg och lund, det är tur att man har sommarkortet annars hade det inte blivit billigt.

Jag har fått mina pussel också så nu har vi sysselsättning hela sommaren. Det vi började lägga har bara fyra färger där två är olika nyanser av grått, sen finns där lite gult och svart med. Så det lär ju ta ett tag att lägga det men fint kommer det att bli.

Nu har jag dessutom börjat jobba skift på riktigt och jag börjar med förmiddagen så jag börjar sex och slutar två, vilket betyder att jag måste gå upp klockan 5 på morgonen och det är fruktansvärt tidigt!!! Men det är skönt att vara hemma lite tidigare. Nästa vecka blir jag själv hoppas jag kan tillräckligt tills dess =)

Kärlek.

Forskning nästa

Har precis kommit hem från jobbet. Jag trivs mycket bra och dom jag jobbar med är hur trevliga som helst. Problemet är bara allt man ska komma ihåg....lätt att jag inte kan lära mig allt, som vanligt kommer man väl att ha fått kläm på det mesta när det är dags att sluta.
Imorgon ska jag jobba förmiddag bara för att få sluta lite tidigare. I och för sig börjar jag redan 6 men det är mycket skönare att sluta 12 istället för 2..ska ju hem till lund över helgen.

Idag var det ganska så lungt på jobbet, har till och med forskat lite på egen hand ;P haha..så det kan kanske bli något av mig också någon dag...

Kärlek.

RSS 2.0